• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Şehzadeler Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Şehzadeler Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Şehzadeler Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanlığında gerçekleştirildi.

Şehzadeler Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantında denetim kurulu ve 2015 yılı faaliyet raporu kabul edildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediye meclis üyelerine 1 aylık çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Geçtiğimiz gün Diyarbakır'da yaşanan terör saldırısında şehit olan polisler için Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileyen Başkan Çelik, "Yine aynı saldırı esnasında yaralanan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Yüz yıllardır bu ülke üzerinde oyun oynayan şer odakları hiçbir zaman bu emellerine ulaşamayacaklardır. Bu milletin birlik ve beraberliği hainlere alsa geçit veremeyecektir." dedi. Terör olaylarında şehit düşen güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileyen CHP Grup Başkanvekili Hüseyin Erkenci de yaşanan terör olaylarının biran önce sona ermesi gerektiğini söyledi. Terör örgütlerinin son zamanlarda yaptığı saldırılarda işi cinnet boyutuna getirdiğini belirten MHP Grup Başkanvekili Ziya Elmalı ise devletin kararlılığı karşısında terör örgütlerinin mücadele etmekten vazgeçerek şehirlerde kitle eylemleri yaptıklarını ifade etti.

Milletçe yaşanan terör olaylarını kınadıklarını kaydeden AK Parti Grup Başkanvekili İbrahim Onaylı da "Bu millet hiçbir zaman için bu tür olaylar karşısında birlik ve berberliğini bozmamıştır, bozmayacaktır. Bugün itibarı ile Adalet Bakanlığı tarafından HDP'li milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili fezlekeler meclise gönderildi. Manisalıların beklentisi, ön yargısız terör örgütlerinin başsağlığına giden bu milletvekillerinin meclisten atılmalardır. Milletçe hepimizin beklentisi bu yöndedir" diye konuştu.

Toplamda 23 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, 2015 yılı faaliyet raporu, denetim komisyonu raporu ve 2016 yılı içerisinde görev yapacak meclis başkanvekilleri, meclis kâtip üyeleri, komisyon üyeleri ve encümen üyelerinin seçimleri yapıldı. Denetim kurulu raporu, oy birliği ile kabul edilirken, 2015 yılı faaliyet raporu CHP grubunun ret, MHP grubunun çekimser AK Parti grubunun "evet" oyu ile kabul edildi. Faaliyet raporu oylaması esnasında kanun gereği Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik bir süreliğine toplantı salonundan ayrıldı. Faaliyet raporunun oylamasını Meclis 1. Başkanvekili Şerif Gül gerçekleştirdi. Faaliyet raporunun kabul edilmesinin ardından Başkan Çelik meclis oturumunu yönetmeye devam etti. Seçimlerin ardından söz alan Başkan Çelik, denetim kurulu ve 2015 yılı faaliyet raporunun kabul edilmesinden dolayı meclis üyelerine teşekkür etti.

Şehzadeler Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Şehzadeler Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Şehzadeler Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Şehzadeler Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim