• BIST 9774.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Şehitkamilli Kadınlar Kahvaltıda Buluştu

Şehitkamilli Kadınlar Kahvaltıda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ve AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kahvaltılı program düzenlendi.

Şehitkamil Belediyesi ve AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kahvaltılı program düzenlendi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kahvaltı sonrası kadınlara karanfil dağıttı.

Dülük Tabiat Parkı'nda düzenlenen kahvaltı programına; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ve çok sayıda parti üyesi katıldı. Düzenlenen kahvaltının ardından konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Her zaman söylediğim gibi Anneler Günü, Babalar Günü, Kadınlar Günü gibi özel günler,sadece bir gün kutlanılmaz. Ama sembolik olarak bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olarak tertip edilmiş. Bu münasebetle bir aradayız. Sizlerin de takip ettiği üzere özellikle AK Parti iktidarıyla birlikte kadına verilen değer, kadının korunmasına yönelik yapılan çalışmalar gündemde. Özelikle evlatlarımızın yetiştirilmesinde emeği en fazla olan sizlersiniz. Gelecek nesil, sizlerin elleriyle şekilleniyor. Bu gelişmenin siyasi boyutunda da AK Parti'nin emeği söz konusu. Böyle bir camianın içerisinde bulunmak, özellikle hanım kollarıyla beraber olmak bizim için büyük bir onur. Bizim siyasi çalışmalarımızın içerisinde kadınlarımızın yeri hakikaten çok önde. Ben şahsen Şehitkamil teşkilatı adına ana kademeyle birlikte kadın kollarımızın çalışmalarından dolayı hepinize müteşekkirim. Ben, bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice günleri hep birlikte yaşamak dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

"BİRLİKTELİĞİMİZİ GÖSTERİYORUZ"

Etkinlikte söz alan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, "Ben özellikle böylesine anlamlı bir programı hazırlayan AK Parti İlçe Kadın Kollarımıza ve hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Sizlerin de bu önemli gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Şimdi sadece sözlerde söyleniyor ama AK Parti döneminde Belediyelerimizin de desteğiyle bunu söylemde değil, eyleme çevirdiğimizi, kadınlarımızın baş tacı olduğunu, "cennet annelerin ayakları altındadır" sözünün gerçekliğini, yerine getirdiğini, yaptığımız çalışmalarımızla görüyorsunuz. Allah, sizlerden razı olsun. Kadınlar birlik ve beraberliğimizin temsili olduğunu bugünkü bu toplantımızda da göstermiş bulunuyoruz. İnşallah, bu birlik ve beraberliğimiz daim olur" diye konuştu.

"KADIN ANNEDİR, KADIN ABLADIR, KADIN EŞTİR"

Kahvaltıda konuşan AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, "Kadın annedir, kadın abladır, kadın eştir. Ben, dünyadaki bütün kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ve Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, partilibayanlara karanfil dağıttı. Program sonunda birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Şehitkamilli Kadınlar Kahvaltıda Buluştu

Şehitkamilli Kadınlar Kahvaltıda Buluştu

Şehitkamilli Kadınlar Kahvaltıda Buluştu

Şehitkamilli Kadınlar Kahvaltıda Buluştu

Şehitkamilli Kadınlar Kahvaltıda Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim