• BIST 9887.81
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Şehitkamil’den Her Mahalleye Eşit Hizmet

Şehitkamil’den Her Mahalleye Eşit Hizmet
Şehitkamil Belediyesi Uğruca Mahallesi'nde yapılan Sosyal Tesisin yanı sıra geniş bir meydan çalışması yaparken ihtiyaç görülen yerlerde de kilitli...

Şehitkamil Belediyesi Uğruca Mahallesi'nde yapılan Sosyal Tesisin yanı sıra geniş bir meydan çalışması yaparken ihtiyaç görülen yerlerde de kilitli parke taşı çalışması yapıyor.

Her Mahalleye eşit hizmet anlayışıyla hareket eden Şehitkamil Belediyesi, Uğruca Mahallesi'ne kazandırdığı Sosyal Tesisin ön tarafına geniş bir meydan yapımına başladı. Bozuk ve bakımsız durumda olan alan üzerinde kilitli parke çalışması yapan ekipleri, bunun yanı sıra, meydanda bulunan ve tehlike arz eden kuyunun ise çevre düzenleme çalışması başladı. Ayrıca meydanda bulunan eski ve bakımsız çeşme ise yıkılarak, yerine daha modern bir çeşme yapılıyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallelerine kaliteli hizmetin geldiğini dile getiren Uğruca Mahalle Muhtarı Sait Demir, "Eskiden bu alanımız çok kötü durumdaydı ve kullanılacak bir durumda değildi. Şehitkamil Belediyemizden mahallemize bir sosyal tesis yapmak için yer istemişti ve bizde kullanılmayan bu alanı tahsis etmiştik. Sağ olsun Belediye Başkanımız hızlı bir şekilde buraya içerisinde bay-bayan taziye evi ve muhtar odası olmak üzere çok güzel bir sosyal tesis yaptı. Sosyal tesisimiz ön tarafını da geniş bir meydan haline getiriyor. Sizlerin de gördüğü gibi şuanda alanımız kilitli parke taşı ile döşeniyor. Burada tehlike arz eden ve yıkık durumda bulunan kuyunun çevre düzenlemesi yapılıyor. Eski ve atıl durumda bulunan çeşmemizde yıkılarak, yerine daha iyisi yapılıyor. Daha önceden mahallemize böylesine güzel hizmetler hiçbir şekilde gelmiyordu. Köy statüsünden mahalle statüsüne geçmemizle birlikte, Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemize her türlü hizmet gelmeye başladı. Mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

"BÖYLESİNE GÜZEL HİZMETLERE SUSAMIŞTIK"

Mahalle sakinlerinden Fevzi Demir ise, "Mahalle sakinleri olarak burada çok sor şartlar altında yaşıyorduk. Mahallemize çok güzel bir tesis kazandırıldı. Tesisimizin önü ise şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor. Buraya güzel bir meydan kazandırılıyor. Mahalle sakinleri olarak taziyelerimizi burada en iyi şekilde kabul edebileceğiz. Bunun yanı sıra düğünlerimizi de yapılan bu geniş meydanda yapabileceğiz. Şehitkamil Belediye Başkanımıza mahallemize yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şehitkamil’den Her Mahalleye Eşit Hizmet

Şehitkamil’den Her Mahalleye Eşit Hizmet

Şehitkamil’den Her Mahalleye Eşit Hizmet

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim