• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

Şehitkamil’deki Parklara Bahar Geldi

Şehitkamil’deki Parklara Bahar Geldi
Şehitkamil ilçesindeki toplam 380 parkta çevre düzenleme, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları başlatıldı.

Şehitkamil ilçesindeki toplam 380 parkta çevre düzenleme, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları başlatıldı.

İlçe halkının sosyal yaşantısında önemli bir yer tutan park ve bahçeler, Şehitkamil Belediyesinin başlattığı yoğun çalışmalarla daha da güzelleşiyor. Park ve bahçeleri en iyi şekilde vatandaşın kullanımına sunan Şehitkamil Belediyesi, ilçenin her mahallesinde bulunan parklarda çeşitli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde bulunan 380 parkta çim biçme, gübreleme, havuz bakımı, kireçleme, yabancı ot temizliği, ağaç bakımı, ilaçlama, temizlik, yenileme gibi çalışmalar yapıyor. Parklardaki çalışmalar, vatandaş tarafından memnuniyetle karşılandı. Hizmetlerle yüzü gülen vatandaş, çalışmalarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

"PARK SAYIMIZ 1'DEN 11'E YÜKSELDİ"

Mahallede yürütülen park çalışmalarına ilişkin açıklamada bulunan Burak Mahalle Muhtarı Hanifi Özkesen, "Şehitkamil Belediyemize parklarımıza bu kadar önem verdiği için sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, parklara çok önem veriyor. Bundan 6 sene önce Burak Mahallesinde sadece 1 park vardı. Şimdi 11 tane parkımız oldu. Başkanımıza, park konusundaki çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz. Yapılan parkların bakımı, budaması, çim biçimi ve diğer çalışmalar dört dörtlük yapılıyor. Allah, Başkanımızdan razı olsun. Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan çok memnun. Mahallemizdeki park sayısı yeterli durumdadır. Vatandaşın kullanacağı spor alanları, çocukların kullanacağı çocuk oyun gurubu alanları tertemiz ve bakımlıdır" dedi.

"GÜNÜBİRLİK BAKIM YAPILIYOR"

Mücahitler Mahalle Muhtarı Abdullah Oğuz da park hizmetleriyle ilgili açıklamada bulundu. Şehitkamil belediyesi tarafından sağlanan hizmetlerden son derece memnun olduklarını dile getiren Muhtar Oğuz, "Bahar geldi. Artık parklarda çocuklar oynamaya başladı. Neneler, dedeler, torunlarını parklara getirip vakit geçiriyor. Parkımızda oyun gurubu alanımız mevcut. Bu oyun gurubundan çocuklarımız faydalanıyor. Şehitkamil Belediyemiz, günübirlik parklarımızın bakımını gerçekleştiriyor. Ağaçlarımız mevsiminde budanıyor. Çimlerimiz uzadıkça kesiliyor. Sulamalar yapılıyor. Şehitkamil Belediyemizin bu hizmetinden son derce memnunuz. Şehitkamil Belediyemizin bu çalışmalarından mahalleli de çok memnun. Parklarımızla ilgili herhangi bir sıkıntımız yok" diye konuştu. Batıkent Mahalle Muhtarı Mecit Katırcı ise vatandaşın duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtar Katırcı, "Bahar ayları başladığı zaman Şehitkamil Belediyemizin parklarına da bahar doğuyor. Parklardaki hazırlıklar yapıldı. Yapılan çalışmalar parklara ayrı bir güzellik kazandırıyor. Şehitkamil Belediyesi, parkları yapmakla kalmıyor. Parkların her türlü bakımını birinci sınıf yapıyor. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ederiz. Parkları kullanan vatandaşların memnuniyetleri yüzlerine yansıyor" ifadelerini kullandı.

Şehitkamil’deki Parklara Bahar Geldi

Şehitkamil’deki Parklara Bahar Geldi

Şehitkamil’deki Parklara Bahar Geldi

Şehitkamil’deki Parklara Bahar Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim