• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Şehit Tolga Sağlam Muğla’da Defnedilecek

Şehit Tolga Sağlam Muğla’da Defnedilecek
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Tolga Sağlam'ın Muğla'da...

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Tolga Sağlam'ın Muğla'da defnedileceği öğrenildi.

Sur ilçesinde, güvenlik güçleriyle bölücü terör örgütü üyeleri arasındaki çatışmalar devam ederken, bölgeden acı haber geldi. Ankara Jandarma Özel Harekat (JÖH) taburu personeli olan ve Diyarbakır'a geçici görevlendirmeyle giden Uzman Çavuş Tolga Sağlam (30), çıkan çatışmada ağır yaralanarak kaldırıldığı Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde şehit düştü. Aslen Muğla nüfusuna kayıt olan şehit uzman çavuşun Muğla'da yaşayan ancak akraba ziyareti için Torbalı ilçesine gelen ailesine acı haber, askeri yetkililer ve Torbalı Kaymakamı Aydın Memük tarafından ulaştırıldı. Şehidin anne ve babasının ziyarete geldiği teyzesinin evi, yas evi oldu. Şehit Tolga Sağlam'ın 5 yıldır Uzman Çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.

1 HAFTA ÖNCE GEÇİCİ GÖREVLE GİTMİŞ

Şehidin teyzesinin oğlu Mehmet Yılmaz, "Diyarbakır" geçici görevli olarak 1 hafta önce gitmişti. Asıl görev yeri Ankara teyzemin oğlunun. İlk olarak, Erzurum'a geçici görevle gitmişti. Oradaki görevi bittikten sonra Diyarbakır'a gitti ama oradan gelmek nasip olmadı. Kuzenimin annesi ve babası, teyzesi hastaydı ziyarete Torbalı'ya gelmişlerdi. Bu sırada oğullarının şehadet haberini aldılar. Acı haber hepimizi buraya topladı. 5 yıldır Uzman Çavuş olarak görev yapıyordu" dedi. Aileye ziyarete gelip baş salığı dileyen Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Vatan uğruna, millet uğruna, toprak uğruna evladımız şehit oldu. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Öte yandan, şehidin cenazesinin yarın, babasını memleketi Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Şehit Tolga Sağlam Muğla’da Defnedilecek

Şehit Tolga Sağlam Muğla’da Defnedilecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim