• BIST 9890.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Şehit evinin önünde en acı bekleyiş

Şehit evinin önünde en acı bekleyiş
Şırnak'ta şehit olan polis memuru Mustafa Yaşar'ın (36) cenazesi memleketi Çorum'un Aşdağul beldesine getirildi.

Şırnak'ta şehit olan polis memuru Mustafa Yaşar'ın (36) cenazesi memleketi Çorum'un Aşdağul beldesine getirildi. Şehidin naaşı, yarın düzenlenecek cenaze törenine kadar evinin bahçesine konulan seyyar morgda bekletilecek.

PKK'lı teröristler tarafından polis servis aracına düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit düşen Şırnak Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mustafa Yaşar'ın cenazesi, uçakla Merzifon'a, oradan da kara yolu ile memleketi Aşdağul beldesine getirildi. Kar yağışı nedeniyle cenaze konvoyu, beldeye akşam saat 18.00 sıralarında ulaşabildi.

Şehit polis, babaevi önünde toplanan vatandaşlar tarafından gözyaşlarıyla karşılandı. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşının cenaze aracından indirilmesiyle birlikte feryatlar yükseldi. Anne Adalet Yaşar, "Mustafam, yavrum" diye karşıladı oğlunu. Kendisi gibi polis olan ağabeyi Alparslan Yaşar, kardeşinin fotoğrafını taşıdı. Tabuta sarılarak ağlayan şehidin amcasının oğlu Turabi Yaşar ise "Ağabey duyuyor musun beni? Hani İstanbul'a gelecektin? Bizi bırakma ağabey ne olursun." diye ağladı.

Meslektaşlarının omuzlarında taşınan şehit cenazesi, evinin önüne getirilen seyyar morga konuldu. Bugün ikindi namazının ardından yapılması planlanan cenaze töreni, olumsuz hava şartlarından dolayı yaşanan gecikme sonucu yarına ertelendi. Erteleme nedeniyle şehidin naaşı, yarına kadar evinin bahçesindeki seyyar morgda bekletilecek. Şehidin yanından ayrılmak istemeyen yakınları saatlerce kar yağışı altında evin bahçesinde bekledi.

Evli ve bir çocuk babası şehit Mustafa Yaşar, yarın öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Aşdağul'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Şehit evinin önünde en acı bekleyiş

Şehit evinin önünde en acı bekleyiş

Şehit evinin önünde en acı bekleyiş

Şehit evinin önünde en acı bekleyiş

Şehit evinin önünde en acı bekleyiş

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim