• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Şehit Anası Zor Dayandı

Şehit Anası Zor Dayandı
Yeni yıla dakikalar kala Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristle girilen silahlı çatışmada şehit düşen özel harekat polis memuru Erol Aktürk'ün şehadetinin...

Yeni yıla dakikalar kala Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristle girilen silahlı çatışmada şehit düşen özel harekat polis memuru Erol Aktürk'ün şehadetinin 5'inci gününde evinin bahçesinde mevlit okutuldu. Şehidin anası mevlit boyunca oğlunun evinin balkonunda gözyaşları dökerken şehidin minik oğlu Mehmet Akif ise metanetli tavırları ile dikkat çekti.

Cizre'de şehit düşen ve cumartesi günü İzmir'de toprağa verilen özel harekat polis memuru Erol Aktürk için Yunusemre Belediyesi ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle şehidin Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi TOKİ 1 Konutlarındaki evinin bahçesinde yemekli mevlid-i şerif okutuldu. Geçici görevle gittiği Şırnak'ın Cizre ilçesinde şehit düşen 43 yaşındaki Erol Aktürk'ün şehadetinin 5'inci gününde okutulan mevlide, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Manisa İl Emniyet Müdür Vekili Abdullah Kel, Şehidin kayınbabası Ömer Yaşar, şehidin kardeşleri İsmail ve Hüseyin Aktürk, şehidin 8 yaşındaki oğlu Mehmet Akif Aktürk, Manisa'daki mesai arkadaşları olan özel harekat birliği polisleri, çok sayıda emniyet personeli ve vatandaş katıldı.

Şehidin annesi Aliye Aktürk mevlit boyunca oğlunun evinin balkonundan gözyaşları içinde oğluna dua ederken, şehidin minik oğlu Mehmet Akif Aktürk ise metanetli tavırları ile dikkat çekti. Mevlt boyunca şehit annesi Aliye Aktürk'ün başında bir bayan polis memuru ve sağlık personeli de hazır bulundu. Şehidin eşi Şule Aktürk ile kızları Rümeysa ve Tuğba Aktürk de evlerinden mevlidi takip ederken, bayanların taziyelerini kabul ettiler.

Yunusemre Belediyesi tarafından yemek ikramı da yapılan mevlit Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan'ın birlik ve beraberlik içeren duasının ardından sona erdi.

Şehit Anası Zor Dayandı

Şehit Anası Zor Dayandı

Şehit Anası Zor Dayandı

Şehit Anası Zor Dayandı

Şehit Anası Zor Dayandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim