• BIST 9774.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Satranç Şampiyonasında GKV’lilerden Dört Birincilik

Satranç Şampiyonasında GKV’lilerden Dört Birincilik
Gaziantep Küçükler ve Yıldızlar İl birinciliği Satranç turnuvasına damgasını vuran Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri şampiyonada dört...

Gaziantep Küçükler ve Yıldızlar İl birinciliği Satranç turnuvasına damgasını vuran Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri şampiyonada dört birincilik ve dört ikincilik elde etti.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri spor İl Müdürlüğü, M1 Gaziantep AVM ve Gaziantep Satranç İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen Gaziantep Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Satranç turnuvasına katılan GKV Özel Okulları öğrencileri elde ettikleri başarılarla göz doldurdu. Turnuvaya 9 yaş bayanlar kategorisinde katılan Dila Baloğlu birinciliği elde ederken 10 yaş erkekler kategorisinde Ömer Işık'ta gurubundaki şampiyonluğu göğüsledi. 12 Yaş Genel Kategorisinde birincilik kürsüsüne çıkan GKV'li Umut Barış İnanç'ın yanı sıra 16 Yaş Genel Kategorisinde de birinciliği yine GKV'li Barış Uğur kazandı. Şampiyonaya katılan GKV'li Rabia Taşar ise 7 Yaş Bayanlar Kategorisinde il ikinciliğini kazandı. 9 Yaş Genel Kategorisinde Kaan Zencirkeser ve Onur Utku Batmaz ikinciliği elde ederken 13 Yaş Bayanlar Kategorisinde Hatice Mislina Bozkurt'ta il ikinciliğini elde ederek turnuvada adından sıkça söz ettiren sporcular arasındaki yerini aldı. Başarılarından dolayı sporcuları kutlayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelerin öğrencilerin akademik başarısını arttırdığına dikkat çekerek "Kurumlarımıza başarılı sonuçlar getiren sporcularımızı ve onları yarışmalara hazırlayan satranç antrenörümüz Süleyman Okan başta olmak üzere öğretmen ve idarecilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum. GKV Özel Okullarında öğrencilerimiz yetenekleri doğrultusunda geliştirilmekte ve geleceğe hazırlanmaktadır. Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin içerisinde aktif yer alan öğrencilerimizin akademik alanda da başarılı olduğunu görüyoruz. Kurumlarımız bünyesinde bütün öğrencilerimiz yetenekleri doğrultusunda birçok alanda aktif faaliyet göstermektedir" dedi.

Satranç Şampiyonasında GKV’lilerden Dört Birincilik

Satranç Şampiyonasında GKV’lilerden Dört Birincilik

Satranç Şampiyonasında GKV’lilerden Dört Birincilik

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim