• BIST 9524.59
  • Altın 2497.973
  • Dolar 32.5765
  • Euro 34.7022
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Sarımsaklı Şampuan'a Büyük Çevre Ödül'ü

Çevre konusunda duyarlı kurum ve kişilere “Yeşil Ekonomi Ödülleri” verildi.

Yeşil Ekonomi Programı'ndan yola çıkılarak Başkanlığını Ali Ağaoğlu2nun yaptığı 40 kişilk jüri tarafından belirlenen ödüller, aralarında Renault, Zigavus (Sarımsaklı Şampuan) Süvari, Turkcell ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ninde yer aldığı 12 kuruluşa verildi.

Türkiye’nin en yeşil teknesi olan TURYOL’a ait Bosfor  gemisinde yapılan törende ödüller ve jüri gerekçesi şöyle açıklandı:

 Koray Öztürkler (Turkcell Genel Müdür Yardımcısı) :Enerji verimliliği ve tasarrufu konusunda gösterilen duyarlılık. Başta film çalışması olmak üzere çevre etkinliklerine verilen destek. Sosyal sorumluluk projelerinde çevre konusunu öne çıkaran anlayış.

 İbrahim Karaosmanoğlu (Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı) :
 

Sahil bölgesinde yapılan yeşillendirme çalışmaları ile halkın deniz ve yeşille buluşturulması. Arıtma tesislerine büyük önem vererek Körfez’in yeniden eski haline getirilmesine dönük çalışmalar…

 İbrahim Aybar (Renault Mais Genel Müdürü) :
 

Çevre duyarlılığında önemli bir yere sahip olan otomobil sektöründe somut projelerle bir adım öne geçmesi… Elektrikli otomobil konusunda Türkiye’nin önünü açması ve karbon salınımı konusunda bilinçlendirici konuşmalar yapması Ve en önemlisi trafik konusunda eğitici çalışmalara büyük destek vermesi.

 Ahmet Polat (Zigavus İlaç Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı) :
 

Doğallığı ve çevreci anlayışı ön planda tutan Zigavus 5 yıl gibi kısa zamanda  başta Almanya, İngiltere olmak üzere  AB ülkelerinin seçkin eczanelerinde yerini alan almayı başaran ilk Türk Şampuanı.
 

AB ülkerinin sağlık kuruluşlarından aldığı gurur verici kalite sertifikalarla birlikte  Japonya, Rusya, Azerbaycan ve Orta Doğu'da  çalışmalarına hız vererek bir dünya markası haline geldi.
 

Global marka haline gelen Zigavus, başarıyı da çevre duyarlılığına büyük önem vererek yakaladı.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.istanbulhaber.com

www.aksiyonhaber.com

www.thyhaber.com

www.ulasimonline.com

www.denizhaber.com.tr

www.turkishmaritime.com.tr 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim