• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Şanlıurfa’nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye Anlamlı Ödül

Şanlıurfa’nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye Anlamlı Ödül
Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Hayat İçin Su Derneği (HAYSU) ile Uluslararası Girişimciler İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (UGİSAD)...

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Hayat İçin Su Derneği (HAYSU) ile Uluslararası Girişimciler İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (UGİSAD) tarafından düzenlenen Su ve Çevre Ödülüne layık görüldü.

Ankara'da bir otelde düzenlenen törende, yerel yönetimlerin su ile çevre alanlarındaki yatırımları ve Büyükşehir, İl, İlçe Belediyeleri ile su idarelerinin ayrı ayrı kategorilerde değerlendirildiği "Su ve Çevre Ödülleri" sahiplerini buldu. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de düzenlenen törenle ödülünü aldı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçeler arasında "en iyi çevre ve temizlik" ödülüne layık görüldü. Çevre ve temizlik konusunda gösterdikleri hassasiyetin meyvelerini almaya başladıklarını belirten Başkan Ekinci" amacımız daha yaşanılabilir bir Eyyübiye oluşturmaktır" dedi.

2. düzenlenen "Su ve Çevre Ödülü" törenine katılan birçok Belediye Başkanı ve bürokratta yeni kurulmasına rağmen aldığı ödüllerle adından söz ettiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi tebrik ettiler. Eyyübiye Belediyesinin " En iyi Çevre ve Temizlik Ödülüne" layık görüldüğü programda ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı "Çevre Verimliliği Yönetimi", Orman ve Su İşleri Bakanlığı ise "Su Kaynakları Yönetimi" ödülüne layık görüldü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek "En Vizyoner Belediye Başkanı" ödülünü almaya hak kazanırken, "En Çok Altyapı Yapan Büyükşehir Belediyesi" ödülü Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin oldu. "En İyi Su Kaynakları Islahı" ödülü Eskişehir, "En İyi Atık Yönetimi" ödülü Gaziantep, "Çevreye En Çok Yatırım Yapan Belediye" ödülü Kocaeli, "En İyi Geri Dönüşüm Yönetimine Sahip Belediye" ödülü Ordu, "En İyi Çevre Kaynakları Yönetimi" ödülü İstanbul Büyükşehir belediyelerine verildi.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye Anlamlı Ödül

Şanlıurfa’nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye Anlamlı Ödül

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim