• BIST 9880.13
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Şanlıurfa’dan Sınır Ötesine Ve Terör Mağdurlarına Yardım

Şanlıurfa’dan Sınır Ötesine Ve Terör Mağdurlarına Yardım
Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu tarafından toplanan ve Suriye yaşayan ihtiyaç sahipleri ile Güneydoğu'daki terör mağduru vatandaşlara gönderilen 4...

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu tarafından toplanan ve Suriye yaşayan ihtiyaç sahipleri ile Güneydoğu'daki terör mağduru vatandaşlara gönderilen 4 yardım TIR'ı yola çıktı.

İnsani Yardım Platformu tarafından toplanan yardım malzemeleri TIR'lara yükledi. Düzenlenen törende gazetecilere bir açıklamada bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa olarak her zaman mazlumun yanında olduklarını belirterek "Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve ilgili tüm sivil toplum kuruluşları seferber olmuş durumda. Bugünde hazırlanan dört adet yardım TIR'ı mazlum halka gidecek. Şanlıurfa olarak her zaman mazlumun yanındayız. Yardıma muhtaç olan bir insan var ise bizimde orada olmamız gerekiyor. Bu bilinçle hareket eden bir Şanlıurfa var" dedi.

HAYIRDA BULUŞALIM KAMPANYASINA DAVET ETTİ

Bütün hayırseverleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Hayırda Buluşalım kampanyasına davet eden Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ilgili STK'lar ve kamu kurumlarıyla Bayırbucak Türkmenleri, Suriye'nin diğer bölgelerinde yardıma muhtaç olan şehirlere ve Güneydoğu'da meydana gelen terör olaylarından dolayı zarar gören vatandaşlarımıza yardımları toplayıp ulaştıracağız İnşallah. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak kentin bir çok noktasında yardım çadırları kurulmuş durumda. Destek veren bütün Şanlıurfalı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Güvenli bir şekilde toplanılan bu yardımlar mazlumlara dağıtılacak. Destek veren tüm platform ve STK temsilcilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem ise, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte başlatılan yardım kampanyalarının devam ettiği ifade ederek "Şanlıurfa'nın şanına yakışır bir şekilde, zengini ve fakiriyle verdiği yardımları mazlum halka gönderiyoruz. Bugün de Allah'ın izniyle mazlum halk için hazırlamış olduğumuz 4 adet yardım TIR'ını gönderiyoruz. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yardım TIR'lar dualarla gönderildi.

Şanlıurfa’dan Sınır Ötesine Ve Terör Mağdurlarına Yardım

Şanlıurfa’dan Sınır Ötesine Ve Terör Mağdurlarına Yardım

Şanlıurfa’dan Sınır Ötesine Ve Terör Mağdurlarına Yardım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim