• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Şanlıurfa’da Malatya’yı Temsil Edecek

Şanlıurfa’da Malatya’yı Temsil Edecek
Battalgazi Belediyesi Halkoyunları ekibi, Malatya'da yapılan Kulüpler Arası Halkoyunları Yarışması'nda 4 birincilik, bir de ikincilik derecesi aldı.

Battalgazi Belediyesi Halkoyunları ekibi, Malatya'da yapılan Kulüpler Arası Halkoyunları Yarışması'nda 4 birincilik, bir de ikincilik derecesi aldı. Alınan bu sonuç ile birlikte Battalgazi Belediyesi Halkoyunları ekibi, 2 Nisan'da Şanlıurfa'da yapılacak olan bölge yarışmasında Malatya'yı temsil edecek.

Malatya'da yapılan Kulüpler Arası Halkoyunları Yarışması'nda 4 birincilik, bir de ikincilik derecesi alan Battalgazi Belediyesi Halkoyunları ekibi, aldıkları kupa ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Türkiye Halkoyunları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Deniz, Halkoyunları İl Temsilcisi Metin Seçer, İl Hakem Temsilcisi Selahattin Bozdemir ve Battalgazi Belediyesi Halkoyunları ekibinin Başkan Gürkan'ı ziyaretinde konuşan Halkoyunları İl Hakem Temsilcisi Selahattin Bozdemir, yarışma hakkında bilgiler vererek, "Battalgazi Belediyesi Kulüpler arası yarışmada 5 kategoride yarışmaya katıldı. 4 kategoride birinci bir kategoride ikinci oldu. Desteklerini esirgemeyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a, Federasyon Yönetim Kurulu üyemiz sayın Kemal Deniz'e, il temsilcimize ve Antrenör arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah 2 Nisan'da Şanlıurfa'da yapılacak yarışmada ilimizi ve kültürümüzü en güzel şekilde temsil edip döneceğiz" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise alınan sonuçlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Battalgazi Belediyesi Halk oyunları ekibinin 5 kategoride yarıştığını belirtti. Gürkan, "Çocuklarımız bu güzel başarıya hazırlayan bu performansı göstermesini sağlayan değerli hocalarımızı da tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin yetişmesi bu yarışmalarda dereceler alması için gösterdikleri gayret ve çabalardan dolayı kendilerini kutluyor ve tebrik ediyorum. Bir şehrin gelişmesi ve değişmesi ve ileriye temayüz etmesinin temel esprisi tüm alanlarda harekete geçerek başarılı olmasıdır. Sadece hizmet belediyeciliği anlayışı içerisinde yürütülen bir belediyecilik anlayışımız yoktur. Bizim Belediyecilik anlayışımızın temelde 5 sacayağı vardır. Bunlar hizmet, sosyal belediyecilik, kültürel belediyecilik, çevrenin ve yeşilin korunması ve katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Biz her alanda temayüz eden bir belediye arzuluyoruz. Kültürel ve sosyal belediyecilik anlamında kültür ve sosyal işlerinin yapmış olduğu çalışmaları da tebrik ediyorum" diye konuştu.

Gürkan, daha sonra 4 birincilik, bir de ikincilik derecesi elde eden Battalgazi Belediyesi Halkoyunları ekibine çeşitli hediyeler verdi.

Şanlıurfa’da Malatya’yı Temsil Edecek

Şanlıurfa’da Malatya’yı Temsil Edecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim