• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Şanlıurfa’da 80 Bin Metrekare Üzerine Park Yapılıyor

Şanlıurfa’da 80 Bin Metrekare Üzerine Park Yapılıyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yapımı devam eden 80 bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkı'nda yürütülen çalışmaları...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yapımı devam eden 80 bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkı'nda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Selahaddin-i Eyyübi parkında sürdürülen zemin ve çevre düzenleme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Çiftçi, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanacağını belirtti.

Sosyal donatıların mevcut olacağı modern park ile bölge vatandaşının yıllardır beklediği yaşam alanını halkın hizmetine sunacak olan Büyükşehir Belediyesi, parkın hızlı bir şekilde tamamlanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Selahaddin-i Eyyübi Parkının Şanlıurfa'ya ve bölge insanına hayırlı olmasını dileyen Çiftçi, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ahmet Yesevi Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımıza ciddi anlamda hayat verebilecek dev parkımızın yapım çalışmalarını inceledik. Geçtiğimiz günlerde projenin temelini atmıştık. Bugün ise yürütülen çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü görmekteyiz. Şanlıurfa'nın hemen hemen panaromik bakımından en güzel noktasındayız. İnşallah 80 bin metrekarelik bu parkımızda kuracağımız sosyal alanlarla, yüzme havuzuyla, yürüme alanları ve meydanlarıyla bölge halkımızın nefes alabileceği, spor yapabileceği alanlarla Şanlıurfa'ya hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi olarak bu projeyi hızlı bir şekilde bitirip Şanlıurfalıların hizmetine sunmayı arzuluyoruz" dedi.

Çiftçi, Selahaddin-i Eyyübi Parkı'nın yanı sıra diğer park bahçe ve yeşil alan konularında Şanlıurfa'nın tüm ilçeleriyle ilgili çalışma yapıp proje hazırladıklarını ifade ederek, "Allah'ın izniyle önümüzdeki zamanlarda bu projeleri bir bir hayata geçirip Şanlıurfa'nın refah seviyesini yükselteceğiz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İşimizin başında, alanda ve sahadayız. Şanlıurfa'yı seviyoruz, Büyükşehir her yerde" şeklinde konuştu.

İncelemeleri esnasında Büyükşehir Belediyesi tarafından Organize Sanayi Kavşağı'nda başlatılan çalışmaları da inceleyen Çiftçi, sürdürülen çalışmalar hakkında bölgede bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Şanlıurfa’da 80 Bin Metrekare Üzerine Park Yapılıyor

Şanlıurfa’da 80 Bin Metrekare Üzerine Park Yapılıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim