• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Sanatla Yaşam Terapi Derneği’nin İlk Genel Kurulu

Sanatla Yaşam Terapi Derneği’nin İlk Genel Kurulu
Kütahya'da kurulan Sanatla Yaşam Terapi Derneği'nin Genel Kurulu Belediye Sosyal Tesisleri'Nde gerçekleştirildi.

Kütahya'da kurulan Sanatla Yaşam Terapi Derneği'nin Genel Kurulu Belediye Sosyal Tesisleri'Nde gerçekleştirildi.

Genel Kurula TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu,Dumlupınar Üniversitesi İİBF Dekanı Prof.Dr. Hüsamettin İnaç, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç.Dr.Ahmet Türkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, davetliler ve üyeler katıldı.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Sanatla Yaşam Terapi Derneği'nin başkan ve yöneticilerine başarılar dileyerek," Sanat, yaşam ve terapi kavramlarının hepsini bir araya getirerek hemşehrilerimiz için kaliteli faaliyetler sunacak olan derneğimizin üyeleri ile tanışarak dernek hedefleri hakkında bilgi aldık. Bu derneğin kuruluş amacı ve hedefleri çok önemlidir.Bu konuda birlikte çalışmalar içerisinde olacağız"dedi.

Dernek Başkanı Ressam Sebahat Sarıoğlu da, "Bir değişim ve iyileşme aracı olan sanat çalışmalarımızda kişilerin, fiziksel, ruhsal ve sosyal sağlık alanlarındaki yaşam kalitesini artırmak ve rehabilitasyon çalışmalarına katkı sağlamayı hedeflemekteyiz.Bu hedefe ulaşmak için; her yaştan çocuk, genç ve yetişkin guruba yönelik sanatsal faaliyetler planlayarak, rehabilitasyon ve koruyucu - iyileştirici sağlık çalışmalarına katkı sağlamak, eğitim ve öğretim, sosyal hizmetler uygulama alanlarına katkı sağlamak, sanatla terapi çalışmalarının tanıtılması, geliştirilmesi ve toplumun yararına kullanılması için çalışmalarda bulunmasına destek vermek önemli işlevleri arasındadır" ifadelerini kullandı.

Genel kurul sonrası derneğin başkanlığanı Ressam Sebahat Sarıoğlu, yönetim kurulu üyeliklerine de Dr. Mesut Karaca, Gülçin Agahoğlu, Hasan Kara, Hatice Tabakoğlu, Melike Haser ve A. Rıza Doğru getirildi. (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim