• BIST 9916.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Sanatçılar, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Sanatçılar, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti
Malatya'da iki ayrı programa katılmak üzere gelen sanatçılar, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Malatya'da iki ayrı programa katılmak üzere gelen sanatçılar, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, Anadolu kültürünün ve türkülerinin önemine dikkat çekerek, bu değerlerin yaşatılması gerektiğini söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ilk olarak TRT Ankara Sanatçısı Nurullah Akçayır, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Ayhan Deligöz ve Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz ziyaret etti. Burada konuşan TRT Ankara Sanatçısı Nurullah Akçayır, "Saygı değer başkanımıza ziyarette bulunduk. Bizim için bir onurdur. Onun da türküleri çok sevdiğini biliyorum" diyerek, Malatya'yı çok beğendiğini söyledi. Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz, ise, "Öncelikle başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Her hafta televizyon programımız için sanatçılarımızı Malatya'ya getiriyoruz. Gelen sanatçılarımız Battalgazi'yi ve Başkanımızı ziyaret ediyor.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz'e katkılarından dolayı teşekkür etti. Gürkan, "Ali Beyin, Malatya'yı tanıtma noktasında büyük gayret ve çabaları var. Milli Parklar Bölge Müdürümüz de burada. Kendileri de hemşehrisi olması hasebiyle burada bulunuyor. emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konutu.

Gürkan'ı daha sonra Malatya'da bir programa katılmak üzere gelen Sanatçı Sevinç Arda, Gazeteciler Kayhan İnceoğlu ve Remzi Hayta ziyaret etti. Başkan Gürkan'la sohbet eden Sanatçı Sevinç Arda, kendi albümünü Başkan Gürkan'a hediye etti. Sanatçı Arda, Malatya'ya ilk kez geldiğini ve çok sıcak bir şekilde karşılandığını söyledi. Gürkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sanatçılara kayısı hediye etti.

Sanatçılar, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Sanatçılar, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim