• BIST 9909.39
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Samsunspor’da Yüzler Gülüyor

Samsunspor’da Yüzler Gülüyor
Samsunsporlu futbolcular Muharrem Efe ve Furkan Köse, 1461 Trabzon maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Samsunsporlu futbolcular Muharrem Efe ve Furkan Köse, 1461 Trabzon maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Son iki maçını da kazanan Samsunspor'da hafta sonunda oynanacak 1461 Trabzon maçı hazırlıkları Nuri Asan Spor Tesisleri'nde devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip çalışmaların Teknik Direktör Engin Korukır yönetiminde sürdürdü. Korıkır, bugünkü antrenmanda A takım futbolcularını 2 gruba ayırarak PAF takımı ile antrenman maçı yaptırdı. Yarım saatten 2 devre olarak oynanan karşılaşmalarda bir grup as futbolcu antrenman yaparken, diğer grup ise PAF takımı ile karşılaştı. Futbolcular, bugünkü antrenmanda oldukça neşeli bir görüntü sergiledi.

Samsunspor'un başarılı oyuncuları Furkan Köse ve Muharrem Efe, antrenman sonrasında iddialı açıklamalarda bulundu.

MUHARREM EFE: "HEDEFİM İLK 11 OYNAMAK"

Son haftalarda süre almaya başlayan Muharrem Efe, "Herkesin keyfi oldukça yerinde. Daha önceki dönemlerde üstümüzde psikolojik bir savaş vardı. Onu atlattık. 2 haftadır güzel bir çıkış yakaladık. Tekrar üst sıralara doğru tırmanmaya başladık. Bu hafta oynayacağımız maç üst sıraları yakalama adına çok önemli bir maç olacak. İnşallah bunun devamı gelir. Herkesin keyfi yerinde olur. Yine şehirde bir kenetlenme başladı. İyi bir seri yakalayıp bulunduğumuz yerden daha da yukarılara çıkmak istiyoruz. Hedefim artık ilk 11 oynamak. Öncelikle takımın bu sene bir başarı yakalaması lazım. Kimin oynayıp kimin oynamadığını pek bir önemi yok. Tabi ki oynamadığımız zaman hepimiz üzülüyoruz. Son haftalar süre almaya başladım. Güzel de değerlendirdiğimi düşünüyorum. Hep beraber oynayanıyla oynamayanıyla güzel sonuçlar alıp, sezonun sonunu güzel getiririz inşallah" dedi.

KÖSE: "BAŞARILI PERFORMANSIMI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUM"

Özellikle son maçta kalesini gole kapayarak takımın galibiyetinde önemli rol oynayan Samsunspor'un başarılı file bekçisi Furkan Köse, "2 haftadır maçlara çok iyi hazırlanıyorduk. Daha öncelerde biraz şanssızlıklar yaşadık. Galibiyet alamıyorduk. Şanlıurfaspor maçı ile birlikte iyi bir hava yakaladık. Boluspor maçı ile de devam ettirdik. İlerleyen maçlarda da bu çıkışı sürdürmek istiyoruz. Taraftarlar bana her zaman destek çıkıyordu. Ben de onların yüzünü kara çıkartmamak için elimden geleni yapıyorum. Şanlıurfaspor ve Boluspor maçında iyi maçlar çıkardığımı düşünüyorum. Bu başarımı devam ettirmek istiyorum" diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor'un bugünkü antrenmanını Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, bazı yöneticiler ve taraftarlar da izledi. Geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren genç futbolcu Burhan Arman da arkadaşlarını saha kenarından takip etti.

Samsunspor’da Yüzler Gülüyor

Samsunspor’da Yüzler Gülüyor

Samsunspor’da Yüzler Gülüyor

Samsunspor’da Yüzler Gülüyor

Samsunspor’da Yüzler Gülüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim