• BIST 9934.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Salihli TSO Öğrencileri Sevindirdi

Salihli TSO Öğrencileri Sevindirdi
Manisa'nın Salihli ilçesinde eğitim ve öğretime önemli katkılarda bulunan Ticaret ve Sanayi Odası, son olarak Misak-ı Milli İlkokulunda DynEd projesi kapsamında...

Manisa'nın Salihli ilçesinde eğitim ve öğretime önemli katkılarda bulunan Ticaret ve Sanayi Odası, son olarak Misak-ı Milli İlkokulunda DynEd projesi kapsamında eğitim alan öğrencilere kulaklık, klavye ve mouse, ana sınıfı öğrencilerine ise oyuncak hediye etti.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, oda olarak eğitime katkılarının devam edeceğini kaydetti. Yüksel, "Salihli Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime yönelik yardım ve katkılara her zaman sıcak bakıyoruz. Kolaylıkla bağış veya yardım yapabildiğimiz kurumların başında eğitim camiası geliyor. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nda geçmişten günümüze görev almış tüm yöneticilerimiz, eğitime sürekli destek verdi, bizlerde vermeye devam ediyoruz. Bilindiği üzere Kula ve Selendi ilçelerinde de eğitime yönelik katkılarımız sürüyor. Bu bölgelere pozitif ayrımcılık da yapıyoruz." dedi.

DynEd projesi kapsamında İngilizce eğitim alan sınıfları da gezen ve öğrencilerle sohbet eden Yüksel, "Ticaret ve Sanayi Odası olarak İngilizce'yi mutlaka öğrenmenizi istiyoruz. Günümüz dünyasında yabancı dil artık çok önemli. Gelecek, sizlersiniz." diye konuştu.

Salihli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldıray Demirtaş ise, "Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, eğitime sunduğu katkılardan dolayı bizim için özel. Kula ve Selendi ilçesine de sunduğunuz katkılar nedeniyle bölgemizin odası konumundasınız. Bugüne kadar eğitime çok önemli katkılarda bulundunuz. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ve Yönetim Kurulu üyeleri, Salihli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldıray Demirtaş, Misak-ı Milli İlkokulu Müdürü Salih Taş, Sekine Evren Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Yaren ile Gaffar Okan Mahallesi Muhtarı Kamuran Kocaman, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

OYUNCAKÇI AMCA

Öte yandan oyuncak yardımı yapılan ana sınıfında minik öğrenciler, TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel için bir sürpriz hazırladı. Minik öğrenciler kendilerine hediye edilen oyuncaklar için "Oyuncakçı Amca" adlı şarkıyı seslendirdi.

Salihli TSO Öğrencileri Sevindirdi

Salihli TSO Öğrencileri Sevindirdi

Salihli TSO Öğrencileri Sevindirdi

Salihli TSO Öğrencileri Sevindirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim