• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Sakatlar Derneği Destekçilerine Plaket Verdi

Sakatlar Derneği Destekçilerine Plaket Verdi
Türkiye Sakatlar Derneği ve Bitlis Merkez Engelliler Derneği Üyeleri, Bitlis Vali Yardımcısı Kamil Güzel ve Bitlis Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü...

Türkiye Sakatlar Derneği ve Bitlis Merkez Engelliler Derneği Üyeleri, Bitlis Vali Yardımcısı Kamil Güzel ve Bitlis Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü M. Nezir Öndül'e derneklerine yapmış oldukları katkılarından dolayı birer plaket verdi.

Vali Yardımcısı Güzel'i makamında ziyaret eden Dernek Başkanı Ahmet Koçyiğit ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret sırasında hazırladıkları plaketi Vali Yardımcısı Güzel'e sundular. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Güzel, "Bizler sizler için buradayız. Sizlerin sorunlarıyla ilgilenmekten bizlerde mutluluk duymaktayız. Elimizden geldiği kadar sizleri ziyaret etmek istiyoruz. Fakat işlerin yoğunluğu nedeniyle arada bir de olsa sizleri görmeye geliyoruz" dedi.

Vali Yardımcısı Güzel, "Yatalak hastalarımızla ilgili olarak yapmış olduğumuz programla onları ara sıra ziyaret etmek istiyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile istişareli olarak bu hastalarımızı ziyaret ederek onlara moral kazandırmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Sakatlar Derneği ve Bitlis Merkez Engelliler Derneği Üyeleri tarafından Bitlis Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü M. Nezir Öndül'e derneklerine yapmış oldukları katkılardan dolayı bir plaket takdim edildi. Plaket töreninde bir açıklama yapan Dernek Başkanı Ahmet Koçyiğit, "Vali Yardımcımız bizlerle bilahare ilgilenerek engellilerimizin gönlünde taht kurmuştur. Bizlerde kendisini onure etmek amacıyla bir plaket takdim etmeyi uygun bulduk. Kendisine dernek üyelerim adına teşekkür ediyorum. Son dönemlerde engelli kardeşlerimize toplu taşıma araçlarına kartla binme uygulaması başlatılmasında da önemli katkıları olduğu için Vali yardımcımıza ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü M. Emin Çakar'a da ayriyeten teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Koçyiğit, "Bizler toplumun önemli kişilerini temsil eden bir kurum niteliğindeyiz. Bizleri unutmayarak, her kapılarını çaldığımızda bizleri kucaklayan kurum amirlerimize, yetkililerimize ve siyasilerimize teşekkür ediyoruz. Sosyal Yardımlaşma Derneği Müdürümüz M. Nezir Öndül ise bizleri kucaklayan kişilerden biridir. Bizlerden onu onure etmek amacıyla kendisine bir plaket sunmayı kararlaştırdık. Kendisine bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

SYDV Müdürü Nezir Öndül ise, "Bizler kurum olarak her zaman engelli kardeşlerimizin isteklerine ve ihtiyaçlarına karşılık vermeye çalışıyoruz. Engellilerimizin bizler için en önemli kişilerdir. Onların istek ve ihtiyaçlarını gidermek büyük bir hayırdır. Hepimiz bir engelli adayıyız. Bu nedenle engellilerimizi anlayışla karşılamak onlara yardımcı olmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Sakatlar Derneği Destekçilerine Plaket Verdi

Sakatlar Derneği Destekçilerine Plaket Verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim