• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Sağlıkçılar Terör Eylemlerini Protesto Etti

Sağlıkçılar Terör Eylemlerini Protesto Etti
Sağlık-Sen İzmir Şubesi tarafından Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde düzenlenen eylemde, terör olayları protesto edildi.

Sağlık-Sen İzmir Şubesi tarafından Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde düzenlenen eylemde, terör olayları protesto edildi.

Sağlık-Sen İzmir Şubesi, son günlerde meydana gelen terör olaylarını protesto etti. Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde düzenlenen eylemde, şehitler için saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı da okundu. "Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur" diyen Şube Başkanı Ekrem Özdemir, "Bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve gruplar işleyebilir. Terörizmin ve teröristlerin hedefi ise insanlıktır, kardeşliğimizdir, milletimizdir, ortak geleceğimizdir, birlikte yaşama irademizdir. Ülkemize, milletimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırılar, kimden gelirse gelsin; terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. Bu alçak terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz" dedi.

Yapılan terör eylemlerinin büyük Türkiye inşa yolculuğunu engelleyemeyeceğini belirten Özdemir, şunları söyledi:

"Analar ağlamasın, ocaklar sönmesin ve kardeşlik hukuku gelişsin mottosuyla başlatılan milli, kardeşlik sürecinde yeni katliamlar yapmak, kan ve gözyaşı siyasetini devam ettirmek için planlar yapan PKK terör örgütü, haince saldırılarıyla milletimizin birliğine ve dirliğine tuzak kurmuş, toplumun birlikte yaşama umuduna kurşun sıkmıştır. İçeriden ve dışarıdan beslenen terör örgütlerinin adları, haince planları ve amaçları ne olursa olsun, 78 milyonun hep birlikte geleceğe yürüyüşünü, yeniden büyük Türkiye'yi inşa yolculuğunu engelleyemeyecekler, gelecek umutlarımızı söndüremeyeceklerdir. Çare, terör örgütlerinin oyununa gelmeden demokratikleşme çalışmalarını sürdürmektir. Çare, etnik fitneye karşı kardeşlik hukukunu zirveye taşımaktır. Çare, mezhep fitnesini de devreye sokmak isteyenlere karşı din kardeşliğini, inanç birlikteliğini kuvvetlendirmektir. Çare, insanlık suçu işleyen terör örgütlerine karşı tüm insanlığı ortak mücadelede buluşturmaktır. Çare, toplumda çaresizlik sendromu oluşturmak isteyenlere karşı umutları büyütmektir. Çare, teröre karşı tüm sivil toplum kuruluşları olarak birlikte hareket etmektir."

Sağlıkçılar Terör Eylemlerini Protesto Etti

Sağlıkçılar Terör Eylemlerini Protesto Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim