• BIST 8718.11
  • Altın 2244.297
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.1686
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Ruen Güreşleri’nde Edirne damgası

Ruen Güreşleri’nde Edirne damgası
28 Mayıs tarihinde Bulgaristan'ın Ruen Şehri'nde 38'incisi düzenlenen "Ruen Yağlı Güreşleri'ne Edirne Belediyesi Güreşçileri damga vurdu.

28 Mayıs tarihinde Bulgaristan'ın Ruen Şehri'nde 38'incisi düzenlenen "Ruen Yağlı Güreşleri'ne Edirne Belediyesi Güreşçileri damga vurdu. Edirne Belediyesi Güreş Kulübü Pehlivanları, Başpehlivanlık ve Başaltı Boyları'nda ilk üç dereceyi göğüsleyerek, hem Edirne'nin hem de Edirne Belediyesinin gururu oldu.

Edirne Belediyesi Güreş Kulübü Pehlivanları, 10-16 Temmuz tarihlerinde Edirne'de düzenlenecek 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali yaklaşırken hem yurt içinde hem de yurt dışında gerçekleştirilen müsabakalarda başarılar elde ederek; isimlerinden söz ettirmeye devam ediyor. 28 Mayıs tarihinde Bulgaristan'ın Ruen Şehri'nde 38'incisi düzenlenen "Ruen Yağlı Güreşleri'ne katılan tüm sporcular gösterdikleri başarılı müsabakalar neticesinde kürsüdeki yerlerini aldı. Ruen Yağlı Güreşleri'ne Bulgaristan, Türkiye ve Makedonya olmak üzere toplamda 3 ülke katıldı.

Edirne Belediyesi Güreş Kulübü Pehlivanları; Başpehlivanlık ve Başaltı Boyları'nda kürsünün sahibi oldu. Başpehlivanlık Kürsüsü'nde 1'incilik Ali Rıza Özkayalar'ın olurken, 2'ncilik Serkan Üğdüler'in oldu. 3'üncülük kürsüsünü ise Tansel Umut ve Ayhan Aktürk paylaştı. Başaltı Boyu'nda da Edirne Belediyesi pehlivanları kürsüyü paylaştı. 1'incilik Talat Atahan Özcan'ın olurken, 2'ncilik Umut Geleç'in oldu. 3'üncülük madalyasının sahibi de Yiğit Gider ile Serkan Makas oldu.

Edirne Belediyesi Güreş Kulübü antrenörü Talat Çelik "Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan'ın destekleri ile katıldığımız Ruen Yağlı Güreşleri'nden; güreşçilerimiz madalya ile döndüler. Başkanımız her zaman güreşçilerimize tam destek sağladı. Bizlerde bu desteğin hakkını vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında aldığımız başarıları Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde de göstermek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Başkanımız Recep Gürkan'a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Ruen Güreşleri’nde Edirne damgası

Ruen Güreşleri’nde Edirne damgası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim