• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Royal Halı Gaziantep - Pınar Karşıyaka Maçının Ardından

Royal Halı Gaziantep - Pınar Karşıyaka Maçının Ardından
Royal Halı Gaziantep evinde ağırladığı geçen yılın şampiyonu Pınar Karşıyakayı 97-81 üstünlükle mağlup etti.

Royal Halı Gaziantep evinde ağırladığı geçen yılın şampiyonu Pınar Karşıyakayı 97-81 üstünlükle mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Södertalje Kings, maçın ardından yaptığı açıklamada geçen yılın şampiyon takımını yendiklerinden dolayı mutlu olduklarını belirtti. Başantrenörü Kings, "Geçen yıl şampiyonluğu kazanmış bir takıma karşı, bu şekilde bir galibiyet aldık, çok mutluyuz. 40 dakika boyunca boş adamı bulup boş şutları değerlendirdiğimiz için, hücumda iyi olduğumuz için, inanılmaz memnunum. Takımımın ofansif anlamdaki gücünden. Asistanlarımı özelikle de maça gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İki hafta önce de söylediğim gibi buraya ne kadar fazla insan gelirse biz de o kadar çok galibiyet alırız. Bence onları heyecanlandıracak aynı zamanda kedimizi de heyecanlandıracak bir basketbol oynadığımızı düşünüyorum. Bundan sonraki maçlara da onları davet ediyorum. Onlarsız kazanamayız" dedi.

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca ise Gaziantep ekibinin üçlük atışlardaki başarı oranına dikkat çekti. Sarıca, "Öncelikle son 5-6 dakikaya kadar git gelli bir maç oldu. Her iki tarafa da maç yakındı. Özelikle son 6 dakika hiç oynayamadık. Royal Gaziantep müthiş bir 3 sayı yüzdesiyle oynadı. Bunun karşılığında bizde son 5 dakikada özelikle basit atışları pota dibine yakın ve pota dibi atışları kaçırınca maalesef maçı kaybettik. Maçın içinde her türlü müdafaayı denedik ama maalesef bugün müdafaa yaptığımızı söyleyemeyiz. Çeşitli zamanlarda alan müdafaalarını denedik. Değişmeli adam adama denedik ama hiç birini yapamadık. Royal Halı da bütün maç boyunca soktu. Böyle yüzdelerle sokmak kolay değil. Hele 20 tane şut zaten maç kazanmamızı engelleyen en büyük faktör. Onları tebrik ediyorum. Çok iyi oynadılar. Zaten böyle oynadıkları zaman herkesi yenerler. Bize gelince tabii bizim üstümüzde bir ölü toprağı olduğu da gerçek özelikle maçın son 5 dakikasında demorolize olduk. Özelikle Lazervic Johns'ta sakatlanınca onun da sıkıntısından kurtulamadık. Maalesef sonuca ulaşamadık. Daha iyi çalışıp eksiklerimizi giderip sakatlıklarımızı düzeltip sezon sonu da Play-off'a en iyi şekilde girmek için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Royal Halı Gaziantep - Pınar Karşıyaka Maçının Ardından

Royal Halı Gaziantep - Pınar Karşıyaka Maçının Ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim