• BIST 9774.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Rol Model Firmalara Ödül

Rol Model Firmalara Ödül
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, 2015 yılında ruhsat alan ve işyeri görünümü ve düzeni açısından rol model olabilecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, 2015 yılında ruhsat alan ve işyeri görünümü ve düzeni açısından rol model olabilecek firmaların temsilcilerine teşekkür plaketi takdim etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, İstanbul Sanayi Odası ile birlikte İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatları Bilgilendirme Günü kapsamında, "Yeni Nesil Fabrikalar ve Ruhsatlı İşyerleri Arasında Estetik Rol Modelleri" konulu bir toplantı düzenledi.

İstanbul Sanayi Odası Odakule Binası'nda gerçekleştirilen toplantıya; İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Çevre İhtisas Kurulu Başkanı M. Ata Ceylan, İBB Ruhsat ve Denetim Müdürü Mustafa Kemal Karabayır ve 2015 yılında ruhsat alan ve işyeri görünümü ve düzeni açısından rol model olabilecek firmaların temsilcileri ve diğer davetliler katıldı.

Toplantıda; ruhsat mevzuatı ve uygulamaları ile değişen çağın getirdiği yeniliklere uygun olarak tasarlanan yeni nesil fabrikalar ele alındı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Çevre İhtisas Kurulu Başkanı Ata Ceylan, sanayinin şehirle bütünleşmiş bir faaliyet olduğunu söyleyerek, "İstanbul ölçeğindeki bir ekonomide sanayiye hak ettiği önem ve değerin verilmesine, şehrimiz ve ülkemizin geleceği adına olumlu sonuçlar doğuracağına inanmaktayız" dedi.

"BİZLERİN GÖREVİ SİZLERİN ÖNÜNÜZÜ AÇMAK"

Ceylan'dan sonra konuşan İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali de, "Bizler sizlerin hizmetkarıyız. Bizlerin görevi; sizleri büyütmek, geliştirmek ve önünüzü açmaktır. Dolayısıyla bizim felsefemiz bundan başka bir şey olmaz" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından toplantı, Emre Arolat Mimarlık Kurucu Ortağı Gonca Paşolar'ın konuşmasıyla devam etti. Paşolar, "Yeni Nesil Fabrikalar" konu başlığı çerçevesinde, temsil ettiği kurumu hakkında bir sunum yaparak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Paşolar'dan sonra konuşan İBB Ruhsat ve Denetim Müdürü Mustafa Kemal Karabayır ise; İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Mevzuat ve Uygulamaları dile getirdi. Karabayır, konuşmasının ardından katılımcılardan gelen soruları da cevapladı. Toplantının ardından 2015 yılında ruhsat alan ve işyeri görünümü ve düzeni açısından rol model olabilecek firmaların temsilcilerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Rol Model Firmalara Ödül

Rol Model Firmalara Ödül

Rol Model Firmalara Ödül

Rol Model Firmalara Ödül

Rol Model Firmalara Ödül

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim