• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Robin van Persie planı!

Robin van Persie planı!
Fenerbahçe'nin Robin van Persie operasyonunun yaklaşık 1 yıldır devam ettiği, ilginin ise 3 yıllık olduğu ortaya çıktı.

Son günlerde İngiliz basının da gazlamasıyla Türkiye'nin gündemine düşen Robin van Persie konusunda sürpriz gelişmeler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'nin Robin van Persie operasyonunun yaklaşık 1 yıldır devam ettiği, ilginin ise 3 yıllık olduğu ortaya çıktı.

Sarı-lacivertli yöneticilerin süper golcünün menajeri ile her görüşmesinde ortaya yeni bir ismin atıldığı bildirildi.

Robin van Persie ile ilk temas, Dirk Kuyt'ın Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde söylediği, "van Persie de Fenerbahçe'ye gelmek istiyor" sözleri üzerine başladığı bildirildi.

Kuyt'ın bu sözlerini Fenerbahçe TV'den izleyen Başkan Aziz Yıldırım'ın, "neymiş bu Robin van Persie olayı bir öğrenin" talimatı üzerine ilk temas Hollandalı oyuncunun menajeri Kees Vos adına çalışan Türk menajer Mehmet Öztürk ile kuruldu.

Öztürk, Fenerbahçe'nin van Persie ile ilgili ilgisini Vos'a iletirken, o dönemde alınan cevap, "ilerleyen yıllarda bu transfer olabilir" oldu.

O dönemde Fenerbahçe'nin adı Jeremain Lens ile anılır oldu. Amaç van Persie transferini gizliden yürütmek için Lens ismini basının önüne atmaktı.


Sene başında İsmail Kartal scoutlarını Çek Cumhuriyeti-Hollanda maçını izlemeye gönderdiğinde ise Hollanda basını ortaya Vos'un diğer bir oyuncusu Memphis Depay ismini attı. Çünkü Fenerbahçe adına bazı isimler o maçı Kees Vos ile beraber izlemişler hatta daha sonrasında Robin van Persie'nin durumu hakkında ikinci kez bilgi alışverişi yapılmıştı.

Hollandalı basın mensupları Vos'a yanındaki isimleri sorunca, Vos da, "Türkler, Depay'ı izlemeye geldiler" diyerek Fenerbahçe'nin gizliden yürütmek istediği operasyon için algıyı başka yöne çevirdi.

Fakat The Sun gazetesi Pazar günü, "van Persie, Fenerbahçe'ye geliyor haberini ortaya atınca artık görüşmeler ayyuka çıkmış oldu.

Çünkü İngilizler, Fenerbahçeli yetkililer ile Kees Vos'un Düsseldorf'taki ofisinde bir araya geldiğinin bilgisine ulaşmışlardı. Hatta o görüşmede Vos'un dışında Mehmet Öztürk ve Carsten Schleite'nin de olduğunu belirttiler.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim