• BIST 9814.75
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Rizespor Akademisi hız kazanıyor

Rizespor Akademisi hız kazanıyor
Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu, Rize'de yapılması planlanan Rizespor akademisi için çalışmalara devam ediyor.

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu, Rize'de yapılması planlanan Rizespor akademisi için çalışmalara devam ediyor.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, dünyanın en iyi tesislerinden biri olarak gösterilen ve 200 milyon sterlin harcanarak geçtiğimiz sene açılan İngiltere'deki Manchester City Tesisleri'nin (City Football Academy) incelendiğini ve yetkililerden bilgi alındığını aktardı.

Aykut Ferah, İngiltere'de bulunan teknik direktör Hikmet Karaman'ın da tesisleri gezerek Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini ile sohbet ettiğini bildirdi. Ferah, Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu'nun bugün Chelsea Kulübü tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulunulacağı bilgisini verdi.

FERAH: SADECE RİZESPOR İÇİN DEĞİL, BÖLGENİN GELECEĞİ İÇİN YENİ BİR YAPI KURUYORUZ

Rizespor Akademi projesinin eğitim ve sporu eksiksiz olarak bir arada buluşturup gençleri yetiştirmeyi hedef aldığının altını çizen Ferah, "Sadece Rize'yi değil bölgemizdeki komşu illeri de hizmet alanında kabul ediyor." dedi.

Ferah, şu ifadeleri kullandı: "Altyapıya büyük önem veriyoruz. Yönetim Kurulumuzun daha göreve geldiğimiz ilk toplantısında Rizespor Akademisi kurmak için karar almıştık.

Sporun tabana yayılması ve başarılı sporcuların yetişmesi için Çaykur Rizespor geleceğin yıldız sporcularını keşfederek Türk sporuna kazandıracak. Genç yaşta futbola gönül veren ve bu alanda gelecek vadeden sporcular için Rizespor Akademisi projesini hayata geçiriyoruz. Gençlerin arkadaşlığı, dostluğu, paylaşmayı ve rekabeti de yaşayarak öğrenmelerini sağlayıp topluma kişilik sahibi, sağlıklı nesiller kazandırmayı hedefliyoruz.

Rize'yi marka kent haline getirmek adına üzerimize düşen görevi yüksek kalite standartlarında yerine getirmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda da yaptığımız çalışmaların bu kente değer kattığını gördüğümüz anlarda da; kaliteli ve değer katan işlerin altına imza attığımız için gurur duyuyoruz. Kendimizi bu şehre ve bu şehrin insanına karşı sorumlu hissediyoruz."

 

Rizespor Akademisi hız kazanıyor

Rizespor Akademisi hız kazanıyor

Rizespor Akademisi hız kazanıyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim