• BIST 9918.56
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Rektör Kılıç, Öğretim Üyeleri İle Birlikte 1. Dönem Bap Destekleme Sözleşmelerine İmza Attı

Rektör Kılıç, Öğretim Üyeleri İle Birlikte 1. Dönem Bap Destekleme Sözleşmelerine İmza Attı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi (BAP) toplantısı yapıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi (BAP) toplantısı yapıldı. Toplantıda 2016 yılı 1. proje başvuru döneminde projesi kabul edilen öğretim üyeleri ile destekleme sözleşmesi imzalandı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi (BAP) toplantısı, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç başkanlığında Kongre ve Kültür Merkezi toplantı salonunda yapıldı. Yapılan toplantı sonunda Üniversite Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP) tarafından "NEÜ Bilimsel Araştırma Projesi" kapsamında, 2016 yılı 1. Proje başvuru döneminde desteklenmesi kabul edilen 43 proje için 41 öğretim üyesi ile destekleme sözleşmesine imza atıldı.

İmza töreninde, daha büyük projelere imza atılması temennisiyle sözlerine başlayan Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, " Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak kurulduğumuz günden bu güne siz değerli hocalarımızın büyük emek ve gayretleri ile ortaya koydukları projelerine büyük önem verdik. Bu kapsamda geçtiğimiz yıldan itibaren bir dönem olarak aldığımız BAP projelerini desteklemeyi iki döneme çıkararak daha çok projeyi destekleme kararı aldık. Diğer dönemlere göre bu dönem proje sayısında büyük bir artık olduğunu gördüm. Bu beni oldukça mutlu etti" dedi.

Sözlerine devam eden Rektör "Siz değerli hocalarımızın birbirinden değerli projeleri bizlere ulaştığında, bunları büyük titizlik içerisinde inceledik. Yoğun bir inceleme ve değerlendirme sonunda desteklenecek projeleri belirdik. Şunu samimiyetle söylemek isterim ki, bugüne kadar şartlara uyan bütün projelerinizi üniversite olarak imkanlarımız ölçüsünde destekledik ve desteklemeye de devam ediyoruz. Devletin bizlere siz değerli hocalarımızın proje üretmeleri ve çalışmalarda bulunmaları için gönderdiği ödenekleri sonuna kadar, yine sizin için kullanıyoruz. Şu anda birinci dönem için sizlerden gelen projelerden 43'ünü değerlendirmeler sonunda desteklemeye uygun gördük ve toplamda 720 bin liralık bir desteğimiz olacak. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki, BAP olarak her yıl prestij bir projeyi desteleme kararı aldık. Önümüzdeki dönemlerde ortaya koyacağınız prestij projelerinizi de değerlendirmeye alarak destekleyeceğiz.

Bu vesile ile bir kez daha emeği geçen ve proje hazırlayan siz değerli hocalarımıza çok teşekkür ediyor, başarılarınızın artarak devam etmesi temennisinde bulunuyorum. İnşallah bu projelerimiz önce sizlere ve üniversitemize, sonra ülkemize ve bütün dünya bilim alemine hayırlara vesile olur" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim