• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Rehnuma Derneğinden Yelkovan İlkokuluna Kırtasiye Yardımı

Rehnuma Derneğinden Yelkovan İlkokuluna Kırtasiye Yardımı
Rehnuma Derneği Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Yelkovan ilkokulunda okuyan öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Rehnuma Derneği Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Yelkovan ilkokulunda okuyan öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Kahta ilçesinde Yelkovan ilkokulunda okuyan öğrencilerin kırtasiye malzemelerini temin edemediğini öğrenen Rehnuma Derneği Başkanı Gaffar Çelik, Yelkovan ilkokulunda öğretmenlik yapan Yasir Can'dan öğrencilerin ihtiyaçlarını tespit edip liste halinde kendilerine bildirmesini istedi. Yapılan tespitlerden sonra Rehnuma Derneği tarafından Yelkovan ilkokulunda okuyan öğrencilerin 1 yıllık kırtasiye ihtiyaçları karşılandı.

Yapılan yardımla ilgili açıklamalarda bulunan Öğretmen Yasir Can; "İlk önce yardım talebimi kabul edip hazırlamış olduğum ihtiyaç listesindeki tüm malzemeleri eksiksiz bir şekilde temin eden Rehnuma Derneği'ne sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yapılan bu yardımlar sonucunda çocuklarımızın yüzündeki o tarifsiz sevinç her şeye bedeldir. Kırtasiye malzemelerini dağıttıktan sonra öğrencilerin etrafımı sarmaları ve yüzlerinde mutluluk ifadelerini görmek bir öğretmen için eğitim alanında görülebilecek en anlamlı anlardan olduğunu düşünüyorum. Bu yardımlar aslında geleceğimize yapılan bir yatırımdır. Bugünün çocukları yarının büyükleridir. Vatanımıza ve milletimize hayırlı bireyler için çocuklarımızın yüreğine dokunmamız gerekmektedir. Tekrardan hayırsever başkanımız Gaffar Çelik'e yardım talebimize olumlu yanıt verip, eğitime yaptığı bu anlamlı katkı için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Yapılan yardımlarla ilgili Rehnuma Dernek Başkanı Gaffar Çelik ise; "Çocukları mutlu etmek kadar bizi mutlu eden başka bir şey yok. Bunu kendimize bir görev edindik. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mağdur ailelere, engelli kardeşlerimize, dul ve yetim insanlara gıda yardımı, giyim yardımında bulunuyoruz ve bu yardımlarda sürekli olmak istiyoruz. Herkes yardım etse fakir, mağdur kimse kalmaz. Rehnuma Derneğimizle iletişime geçip kendiniz de mağdur ailelere yardım edebilir yada bize ulaşıp önceden tespit ettiğimiz ailelere yardımınızı sizin adınıza teslim edebiliriz. Hep beraber el ele verip bu öğrencilerimize ve ailelerimize sahip çıkalım. Bir gün Allah korusun bizlerde düşebiliriz, başımıza gelmez demeyelim. Dernek olarak yardımlarımız gıda, ayakkabı, giyim, mutfak malzemeleri kırtasiye gibi bir çok alanda yoksul halkımıza yardımlarımız devam etmektedir" şeklinde konuştu.

Rehnuma Derneğinden Yelkovan İlkokuluna Kırtasiye Yardımı

Rehnuma Derneğinden Yelkovan İlkokuluna Kırtasiye Yardımı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim