• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Ramazan İzol Ve Nezhet Abdulgani’den Birlik Mesajı

Ramazan İzol Ve Nezhet Abdulgani’den Birlik Mesajı
Irak Türkmen Cephesi yönetim kurulu üyesi ve Erbil eski sorumlusu Nezhet Abdulgani ile Ramazan İzol, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Irak Türkmen Cephesi yönetim kurulu üyesi ve Erbil eski sorumlusu Nezhet Abdulgani ile Ramazan İzol, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Irak Türkmen Cephesi yönetim kurulu üyesi ve Erbil eski sorumlusu Nezhet Abdulgani ile İzol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan İzol, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Türkiye'de ve Ortadoğu'da yaşanan sorunların birlik ve beraberlik ile aşılabileceğini ifade eden Ramazan İzol, "Söz konusu vatan olduğu için herkesin siyasi parti gözetmeksizin kırmızı beyaza bürünüp gerçek anlamda vatanına hizmet etmesi gerekiyor" dedi. Türkiye'nin güçlü olmasını engelleyen tek konunun birlik ve beraberliğimizin bozulması olduğunu file getiren İzol, "Bütünlüğümüzü bozmak için bizleri kamplaştırmaya çalışıyorlar. Halbuki hepimiz kardeşiz. Ben Selahattin Eyyübi'nin torunuyum, siz Fatih Sultan Mehmet'in torunusunuz. Biz bu ülkeyi kol kola savaşarak kazandık. Ortadoğu devamlı bir kargaşa halinde. Bunun altında bir şeyler yatıyor. Petrolün bunda büyük bir etkisi var. Ama en önemlisi bölge Arabistan bölgesine açılan bir kapı. Ortadoğu'da İsrail'in kendi projesi var. İran'ın bir Şii projesi var. Herkesin bir projesi var. Türkiye Kürt, Türk, Laz, Arap, Çerkes demeden tek vücut olursa tüm sorunların üstesinden gelir. Birlikten kuvvet doğar. Aslında asıl amaç Türkiye'dir. Ben sizin ülkenizi ele geçirmek istiyorsam komşularınızla bir sıkıntı çıkarmalıyım ki siz komşularınızla uğraşırken ben sizin hanenizin içine girebileyim. Türkiye'de yaşanan budur. Ortadoğu'da yaşananlara tekrar dönersek, bunun içinde İsrail'in oyunları var. İran ise bölgeye bir hastalık saldı. Bu hastalıkla birlikte insanlar zehirlendi" dedi.

"TÜRKİYE'NİN KAPISI HER ZAMAN BİZE AÇIK"

Nezhet Abdulgani ise Türkiye'nin her zaman dost bir ülke olduğunu vurgulayarak, "Türkiye her zaman bzilerin yanında olan dost bir ülkedir. Türkiye siyasi açıdan her zaman bize yardımcı oluyor. Biz hepimiz kardeşiz. Bu noktada birlik ve beraberliğimiz çok önemli. Bizi parçalamak isteyenlere izin vermemeliyiz. Birbirimize saygı göstermeliyiz. Biz Türkiye cephesinden hiçbir zaman bir ayrımcılık görmedik. Türkiye'nin kapısı bizlere her zaman açık" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim