• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Raci Şaşmaz: “Amacımız daha şeffaf olup halkla iç içe yatırım yapmak”

Raci Şaşmaz: “Amacımız daha şeffaf olup halkla iç içe yatırım yapmak”
55,4 milyon lira bedel ile Denge Yatırım Holding'in yüzde 48,5'ini alarak sermaye piyasalarına giriş yapan Pana Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı...

55,4 milyon lira bedel ile Denge Yatırım Holding'in yüzde 48,5'ini alarak sermaye piyasalarına giriş yapan Pana Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, "Gayrimenkule ve medyaya yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Pana Yatırım Holding'in 2017 ve 2018 yatırım hedefleri, sermaye piyasalarına giriş süreci, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejileri basın toplantısında paylaşıldı. Halka açık Denge Yatırım Holding'in yüzde 48,5'ini satın alarak sermaye piyasalarına giriş yapan Pana Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, yatırım yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Amacımız sermaye piyasasına girerek, medya ve gayrimenkul sektöründe daha şeffaf, daha doğru yönetilen, daha halkla iç içe bir yatırım yapmak. Gayrimenkule ve medyaya yatırım yapmaya devam edeceğiz. İnsanların her alanda yatırım yapabileceği; bir başka deyişle, medya sektörünü geliştirirken, insanların hem gayrimenkul yatırımı yapabilecekleri hem de borsada bu hisseleri satın alarak, bu şirketin projelerine güvenerek, hisselerini satın alabileceği, beraber çalışabileceğimiz, beraber kazanabileceğimiz bir hedef ile yoldayız" ifadelerini kullandı.

"Yatırımlarımız ve projelerimiz hala devam ediyor"

"Birlik ve beraberlikle, doğru ifade ederek yatırımcının gayrimenkulde daha önce ne kadar kazandıysa yine kazanabileceğini göstermemiz gerektiği kanaatindeyim" diyen Şaşmaz, şöyle konuştu: "Yatırımlarımız ve projelerimiz hala devam ediyor. Bunların hepsine baktığınız zaman 5 yıllık bir projeksiyon var ortada. Hepsinin tamamlanması 5 milyar lira civarına geliyor. 5 yıl içerisindeki projeksiyon sadece şuandaki yaptığımız kontratlar ve anlaşmalar üstünden. 5 yıl içerisinde tabi ki bunlar bitecek yenileri başlayacak diye umuyoruz".

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim