• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

QTerminals Antalya, en hızlı ve güvenli yol deniz taşımacılığında kapasitesiyle öne çıkıyor

QTerminals Antalya, en hızlı ve güvenli yol deniz taşımacılığında kapasitesiyle öne çıkıyor
Türkiye’nin önde gelen ticari yük ve kruvaziyer limanı QTerminals Antalya, uluslararası ticaretin büyük parçasını oluşturan ve ekonomik büyümeye katkı sağlayan en önemli sektörlerden biri olan deniz taşımacılığında önemli rol oynuyor.

QTerminals Antalya, yıllık 1.500 gemi, 4 milyon ton genel ve dökme yük kabul kapasitesine ve 350.000 TEU konteyner elleçleme kapasitesiyle güvenli ve etkin bir şekilde deniz taşımacılığında öne çıkıyor.

QTerminals Antalya, kruvaziyer, konteyner, genel kargo, dökme yük, proje kargo, sondaj kıyı üssü ve askeri gemi hizmetleri sunan çok amaçlı bir liman olarak öne çıkan QTerminals Antalya, dünya ekonomisinin can damarı olarak kabul edilen uluslararası ticarette farklı kategorideki yüklerin maksimum güvenlikte taşınmasında önemli rol oynuyor. Türkiye’nin gelişme potansiyeli en yüksek limanlarından biri olarak İzmir-Mersin arasındaki yaklaşık 700 deniz mili uzunluğundaki kıyı şeridindeki en büyük organize liman olan QTerminals Antalya, yıllık 1.500 gemi, 4 milyon ton genel ve dökme yük kabul kapasitesine ve 350.000 TEU konteyner elleçleme kapasitesiyle güvenli ve etkin bir şekilde deniz taşımacılığında öne çıkıyor.

q-ek.png
"Sektörün en iyi hizmet veren limanlarından biriyiz.”

QTerminals Antalya Genel Müdürü Özgür Sert, "Deniz taşımacılığında katı, sıvı veya gaz ürünlerinden oluşan tonlarca yük özellikle büyük konteyner gemileri tarafından aynı anda taşınabilmektedir. Farklı coğrafyalardan gelen ürünler tüketim bölgelerine taşınarak küresel ekonominin devamlılığını sağlıyor.
Denizyolu taşımacılığında tercih edilen gemiler, her türlü ticari mal veya ürünü maksimum güvenlikte taşıyacak biçimde tasarlandığından dolayı oldukça elverişli bir konumdalar. QTerminals Antalya olarak kapasitemiz, güvenlik önlemlerimiz ve lojistik ağlarımızla sektörün en iyi hizmet veren limanlarından biriyiz. Kaliteli, güvenli ve hızlı hizmet ilkelerimizle bölgenin dünya ticaretine ve turizme açılan kapısı olarak müşterilerimize yüksek standartlarda hizmet sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim