• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

PTT Erzincan Başmüdürlüğü’ne Kalite Belgesi

PTT Erzincan Başmüdürlüğü’ne Kalite Belgesi
Erzincan PTT Başmüdürlüğü TS EN ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni aldı.

Erzincan PTT Başmüdürlüğü TS EN ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni aldı. Belgeyi teslim alan PTT Başmüdürü Mustafa Beşli, Erzincan PTT Başmüdürlüğü olarak dünya standartlarında hizmet yürüttüklerini söyledi.Erzincan PTT Başmüdürlüğü'nün, üç ay gibi kısa bir sürede Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarını başarıyla tamamlayarak TSE yetkilileri tarafından 29-30 Aralık 2015 tarihlerinde Başmüdürlük ve bağlı müdürlüklerde yapılan belgelendirme tetkik sonuçları neticesinde almaya hak kazandığı TS EN ISO 9000:2008 belgesi düzenlenen törenle Türk Standartları Enstitüsü (TSE) yetkilileri tarafından teslim edildi. PTT Başmüdürlüğü'nde gerçekleşen törene Erzincan PTT Başmüdürü Mustafa Beşli'nin yanı sıra TSE İl Müdürü Murat Bayram, PTT Başmüdürlüğü İhtisas ve Merkez Müdürleri, ile PTT çalışanları katıldı

DÜNYA STANDARTLARINDA PTT

Törende konuşan Erzincan PTT Başmüdürü Mustafa Beşli, "TS EN ISO 9000:2008 Belgesi'ni almaya hak kazanmış olmanın haklı onurunu gururunu yaşıyoruz. Biz PTT olarak zaten çok önceden kalite konusunda dünya standartlarını yakaladığımız için süreç çok kısa sürdü. Sadece üç ay gibi kısa bir zamanda aldığımız bu önemli belge ile bir nevi vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet kalitesini taçlandırdık. Erzincan PTT Başmüdürlüğü olarak TS EN ISO 9000:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı Belgesi ile yeni bir ufuk açtık" dedi.

HİZMET KALİTEMİZİ TESCİLLEDİK

Erzincan PTT Başmüdürlüğü olarak dünya standartlarında evrensel bir PTT hizmetleri sunduklarını ifade eden Erzincan PTT Başmüdürü Mustafa Beşli, "Dünya her an yenilenmekte ve bundan hareketle kalitenin sürekliliğini sağlamak, sistemimizi sürekli iyileştirmek temel amacımızdır.Dünya her an yenilenmekte ve bundan hareketle kalitenin sürekliliğini sağlamak, sistemimizi sürekli iyileştirmek temel amacımızdır. TS EN ISO 9000 belgesini de almamız, hizmet kalitemizin uluslararası standartlarda olduğunu tescillemiştir. Bizler yarını imar etmenin sorumluluğunu taşıyoruz. Bizler sadece bugünün PTT sine , bugünün insanına, bugünün Erzincan'ına ve Türkiye'sine karşı sorumlu değiliz. Bugünden yarınları aydınlatmak için çalışıyoruz. Bu nedenle bugünden tohumları atıyoruz. Bu vesileyle TS EN ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni almamızda emeği geçen değerli Türk Standartları Enstitüsü yetkililerine ve PTT çalışanlarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Türk Standartları Enstitüsü Baş tetkikçisi Genel Sekreter Müşavir Arif Gani , "Erzincan PTT Başmüdürümüzle birlikte müdür ve diğer çalışanların sisteme yaklaşımlarının olumlu olması ve çalışmalara yansıması tetkik sonucunun da olumlu olduğunu belirterek TS EN ISO 9000 belgesini alan Erzincan PTT Başmüdürü Mustafa Besli'yi Türk Standartları Enstitüsü Baş tetkikçisi Genel Sekreter Müşavir Arif Gani tebrik etti.

TS EN ISO 9000 BAYRAĞIYLA BİRLİKTE POZ VERİLDİ

Konuşmaların ardından Türk Standartları Enstitüsü Baş tetkikçisi Genel Sekreter Müşavir Arif Gani, TS EN ISO 9000:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Belgesi'ni PTT Başmüdürü Mustafa Beşli'ye teslim ederken, Başmüdür Beşli'de Baş tetkikçi ve TSE tetkikçilerine teşekkür etti.Törenin sonunda ise Başmüdür Beşli ile Baş tetkikçisi Gani ,TS EN ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi Bayrağı'yla birlikte fotoğraf çekildi.TSE adına Türk Standartları Enstitüsü Baş tetkikçisi olarak Genel Sekreter Müşavir Arif Gani, Tetkik Ekibinden Genel Sekreter Müşaviri Topel Gül, İşletmeci Birgül Erkılıç, Baş araştırmacı Necati Atalar Erzincan PTT Başmüdürlüğü ve bağlı müdürlükleri denetlediler.

PTT Erzincan Başmüdürlüğü’ne Kalite Belgesi

PTT Erzincan Başmüdürlüğü’ne Kalite Belgesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim