• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Psikolojik Sinyal Saldırısı İle Telefonda Dolandırıcılık

Psikolojik Sinyal Saldırısı İle Telefonda Dolandırıcılık
Yazar ve Bio-Medikal Uzmanı Ali Selman Demirbağ, zihin kontrol operasyonlarının son yıllarda yaygın olarak kötü ellerde telefonda dolandırıcılık yöntemi...

Yazar ve Bio-Medikal Uzmanı Ali Selman Demirbağ, zihin kontrol operasyonlarının son yıllarda yaygın olarak kötü ellerde telefonda dolandırıcılık yöntemi olarak kullanıldığını söyledi.

Yazar ve Bio-Medikal Uzmanı Ali Selman Demirbağ, bu yöntem ile insanların bilinçaltına gönderilen işitsel, görsel, psikolojik sinyaller ile beyinde korku ve itaat ile ilgili duyguların oluşmasının sağlandığını belirterek, "Belirli bir hedefe yönlendirilen insanlar, çılgınca alışveriş yapıyor, istenilen gıdaları tüketiyor ya da bankaya gidip parasını çekerek rahatlıkla dolandırıcıya teslim edebiliyor" dedi.

BioMedikal Uzmanı ve Beynimdeki Yabancı (Elektromanyetik Zihin Kontrolü) kitabının yazarı Ali Selman Demirbağ; son yıllarda giderek önem kazanan kimyasal, görsel, işitsel, psikolojik zihin kontrol tekniklerinin, elektronik cihazlar vasıtasıyla, kötü ellerde rant amaçlı olarak kullanıldığına da dikkat çekti.

Ekonomi, askeri, siyasi, psikolojik ve toplumsal birçok alanda kullanılan "zihin kontrolü"nün 1900'lü yılların başlarından beri gizli servisler tarafından beyin ve nöron araştırmaları adı altında esirler ve askerler üzerinde denen çeşitli yöntemler ile başladığını kaydeden Demirbağ, şu bilgiyi verdi:

"İlk etapta askerleri psikolojik, fiziksel olarak daha güçlü olabilmesi ve esirleri ise kendi ajanları haline getirmek üzere planlanmıştır. Fakat ulaşılan sonuçlar ile toplum üzerinde alışverişe, ürüne yönlendirmeye, düşman olarak görülen halkların kültür ve yaşayışlarını bozmaya, insanların sunulan herhangi bir konuda direnç göstermeden kabul etmeleri ve yapmaları üzerine devşirilmiştir. Bu yöntemleri geliştiren ve öğrenen bir takım insanlar ise dolandırıcılık yapabilmek için kullanmaktadır. İnsanların bilinçaltına gönderilen işitsel, görsel, psikolojik sinyaller ile beyinde korku ve itaat ile ilgili duyguların oluşması için nöronlar çalıştırılmış oluyor. Belirli bir hedefe yönlendirilen insanlar, çılgınca alışveriş yapıyor, istenilen gıdaları tüketiyor, bankaya gidip parasını çekerek rahatlıkla dolandırıcıya teslim ediyor."

TELEFONDA DOLANDIRICILIK ŞÖYLE GERÇEKLEŞİYOR

Ali Selman Demirbağ, son yıllara ülkemizde yaygınlaşan "telefonda dolandırıcılık" yönteminde de "zihin kontrol operasyonu" gerçekleştirildiğini kaydetti ve şu bilgiyi verdi:

"Kulaklarımız 20-20bin hertz arasındaki sesleri, gözlerimiz ise 40 ile 400 hertz arasındaki ışığı dolayısıyla görüntüleri algılar. Bu doğrultuda 20 hertzin altındaki ya da 20 bin hertz üzerindeki sesler direk bilinçaltına etki eder, kişi bunu fark edemez. Bu kapsamda, telefonda aranan kişilerle konuşurken duyu altı bir ses sinyali ile sürekli olarak yayın yapılır. Beyin ve bilinçaltı bu duyu altı sesi algıladığı için gönderilen sinyaller ile beyin normlarına etki edilmektedir. Bu yöntem ile (19 hertze kadar sinyaller ile) bilinçaltı harekete geçirilir, kişilere etki edilmeye başlanır. Dolandırıcılık için seçilen hedef kişiler genelde hayatı boyunca emir ve itaat ilişkisi yaşamış mesleklerde bulunan ya da yaşadığı sosyo-ekonomik, kültürel veya aile yapısı itibariyle itaat gerektiren bir hayat sürmüş kişilerden seçilmektedir. Telefon ile aranan kişilerin bilinçaltı harekete geçirilerek geçmişte yaşadığı hal tetiklenmiş olur ve otomatik olarak verilen emirleri yerine getirir. Bu yöntemde telefon hiç kapattırılmadan duyu altı sesin sürekli olarak kişinin bilinçaltına etki etmesi sağlanır. Kişi elinde telefon ile bankaya kadar gidip parasını çekip istenilen yere bırakır. Hatta yakınları, banka görevlileri dahi uyarsa "dolandırılıyorsunuz, parayı göndermeyin" demiş olsa da kişi onlara kızar, sinirlenir veya tersleyerek yine de o parayı gönderir. Telefonu kapattığı anda ise etki yok olur ve kişi mantık dışı yaptığı işi fark edip "eyvah ben ne yaptım, aklım tutuldu" şeklinde tepkiler vermektedir."

ZİHİN KONTROL TEKNOLOJİSİ NEDİR?

Telegram zaten bilindiği üzere ferdi bir zihin kontrol tekniğidir. Zihin kontrolünün başlangıcında kontrol edilecek olan beynin hazırlanması süreci vardır. Sürekli bir video izlettirilerek, fasılalar halinde göz önünde flaş çakılarak, ısrarlı telkinlerle bu hazırlık yapılabilir.

ALİ SELMAN DEMİRBAĞ KİMDİR?

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Bio-Medikal Cihazlar ve İnsan Sağlığı üzerine eğitim gördü. Elektromanyetik Dalgalar ve Beyin Aktiviteleri konusunda uzun yıllar çalışmalar yaptı ve 2012 yılında zihin kontrolü konulu Beynimdeki Yabancı kitabını yazarak çalışmalarını toplum bilgisine sundu. Halen İstanbul'da kendi kurduğu şirketinde ileri teknoloji robotik cihazlar ve beyin aktiviteleri çalışmalarını yürütmektedir.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim