• BIST 9908.63
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Prof. Alhan’a Emeklilik Töreni

Prof. Alhan’a Emeklilik Töreni
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Çocuk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları bölümünde uzun...

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Çocuk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları bölümünde uzun yıllar görev yapan Prof. Dr. Emre Alhan emekli oldu. Hastaneye ve tıp fakültesine büyük hizmetleri olan Prof. Alhan'a, rektörlük ve başhekimlik ortaklaşa bir emeklilik töreni düzenledi.

HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEK

Törende, Çocuk Gastroloji Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Tümgör, Prof. Emre Alhan'ın hayatını anlatan bir sunum yaptı. Daha sonra Prof. Alhan, "Çocuk Enfeksiyonunun Dünü Bugünü" isimli bir sunum gerçekleştirdi.

Ardından, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölüm Başkanı Ali Anarak ve Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emine Kocabaş, Prof. Alhan'a anı olarak birer hediye verdiler.

Hediyelerin takdim edilmesinin ardından Prof. Alhan, duygu ve düşüncelerini anlatan bir konuşma yaptı. Alhan'ın bu konuşma sırasında duygulandığı da gözlerden kaçmadı. Prof. Alhan'ın ardından kürsüye gelen çalışma arkadaşları da Alhan'ın hayatını, duygu ve düşüncelerini anlattılar. Prof. Alhan da, üniversiteden emekli olduğunu ancak bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğini ve hem Acıbadem Adana Hastanesi'nde hem de Acıbadem Taksim Hastanesi'nde hastalarına bakacağını sözlerine ekledi.

Törene Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Tuncer, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova, Balcalı Hastanesi Başmüdürü Ali Önal ve çocuk sağlığı anabilim dalı bölümünden çok sayıda öğretim görevlisi katıldı.

PROF. EMRE ALHAN KİMDİR?

Emre Alhan, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni 1982'de, Çukurova Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini 1991'te tamamladı. Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları yan dalında uzman oldu. 1995'de doçent, 2000'de profesör unvanını aldı. Prof. Alhan'ın başlıca ilgi alanları arasında "Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları" ve "Çocukluk Çağı Aşıları" bulunmaktadır.

Prof. Alhan’a Emeklilik Töreni

Prof. Alhan’a Emeklilik Töreni

Prof. Alhan’a Emeklilik Töreni

Prof. Alhan’a Emeklilik Töreni

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim