• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Potada gözler Euroleague'deki Anadolu Efes - Fenerbahçe derbisine çevrildi

Potada gözler Euroleague'deki Anadolu Efes - Fenerbahçe derbisine çevrildi
Euroleague'de 300. maça ulaşan ilk ve tek Türk takımı olan Anadolu Efes, Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma için değişik organizasyonlar yapıyor.

Euroleague'de 300. maça ulaşan ilk ve tek Türk takımı olan Anadolu Efes, Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma için değişik organizasyonlar yapıyor. Kulüp, taraftarların salona rahat ulaşması için servis araçları kaldıracak.

Potada gözler Euroleague'deki Anadolu Efes - Fenerbahçe derbisine çevrildi

Anadolu Efes Spor Kulübü, Euroleague'deki 300'üncü maçında Fenerbahçe'yi ağırlayacağı karşılşamayı 5 Şubat 2016 Cuma günü saat 20.30'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü Yönetim Kurulu, kulüp partnerlerinden Marmara Forum'un Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenecek fotoğraf etkinliğinde, 300'üncü maç konseptli fotoğraf çektiren taraftarlara fotoğrafların hediye edileceğini açıkladı. Anadolu Efes, Top 16 E Grubu'ndaki 6. karşılaşmasına denk gelen 300'üncü maçında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olmanın da ayrı bir heyecanını yaşıyor. Aynı zamanda potanın derbisinde bu kategoride daha önce 6 kez karşılaştığı rakibine 5 kez yenilen Anadolu Efes, maçı kazanarak bu kötü gidişi de durdurmak istiyor.

İLK VE TEK TÜRK TAKIMI

2001-2002 sezonundan itibaren katıldığı Euroleague'de bugüne kadar 299 karşılaşmaya çıkan ve 300. maça ulaşan ilk ve tek Türk takımı olan Anadolu Efes Spor Kulübü, bu maçlarda 153 galibiyet, 146 mağlubiyet elde etti. Anadolu Efes'in Avrupa arenasındaki galibiyet oranı ise yüzde 51.2 oldu.

Anadolu Efes'le Fenerbahçe arasındaki Spor Toto Basketbol Ligi karşılaşmasında ise Anadolu Efes, rakibini 93-84 mağlup etmişti.

Bu arada Anadolu Efes ile Fenerbahçe arasında oynanacak ve Anadolu Efes'in Euroleague'deki 300'üncü maçına özel fotoğraf etkinliği de düzenlenecek. Anadolu Efes Kızları'nın molalar ve devre arasında gösteri yapacağı karşılaşmada, basketbolseverlere yönelik özel bir fotoğraf etkinliği de düzenlenecek. Etkinlik alanında 300'üncü maç konseptli hatıra fotoğrafı çektiren taraftarlara, fotoğrafları hediye edilecek. Aynı zamanda bu fotoğraflar, sosyal medya platformu Instagram'dan da paylaşılabilecek.

MARMARA FORUM'DAN ABDİ İPEKÇİ SPOR SALONU'NA SERVİS ULAŞIMI

Basketbolseverler, Anadolu Efes - Fenerbahçe karşılaşmasına gitmek için kulüp partneri Marmara Forum'un servis araçlarını da kullanabilecek.

18.30-20.00 saatleri arasında her yarım saatte bir Marmara Forum Açık Otoparkı'ndan kalkacak servislerle, taraftarlar kolaylıkla Abdi İpekçi Spor Salonu'na gidebilecekler.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim