• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Polis Hırsızı Tamirci Kılığında Yakaladı

Polis Hırsızı Tamirci Kılığında Yakaladı
Muğla'nın Fethiye İlçesinde araç hırsızlığı olayına karıştığı iddia edilen kişiyi tamirci kılığına giren polis ile araç sahibi birlikte yakalarken...

Muğla'nın Fethiye İlçesinde araç hırsızlığı olayına karıştığı iddia edilen kişiyi tamirci kılığına giren polis ile araç sahibi birlikte yakalarken bu sırada polis'in operasyonu ile yakalanan 2 kişi sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.

İddialara göre, hırsızlık olayı 2015 yılında yaşandı. Muğla'nın Marmaris İlçesinde Rent-a car işi yapan Şükrü G.'den Bursa'lı 36 yaşındaki N. E 10 Adet otomobil kiraladı. Bu araçlardan 8'ini aynı yıl eylül ayında Şükrü G.'ye teslim etti. İddialara göre N.E diğer 2 aracı henüz kirada diyerek teslim etmedi. 48 F 8778 plakalı aracın ön bölümünü ve lastiklerini söküp Fethiye'nin Karaçulha Mahallesinde bir yere bıraktı. Şükrü G. 2 otomobilinin gelmemesi üzerine çalındı diyerek şikayetçi olunca Fethiye Emniyet Müdürlüğü yetkilileri 48 F 8778 plakalı aracı Karaçulha Mahallesinde parçalanmış ve sökülmüş vaziyette bulup Şükrü G.'ye teslim ettiler. Olayla ilgili soruşturma devam ederken N. E arkadaşı T.G ile aracılık yapıp Şükrü G.'ye ulaşıp 48 F8334 Plakalı kendisinde kalan aracı üzerine yapması durumunda diğer aracın parçalarını teslim edebileceğini söyledi. Şükrü G. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri ile temasa geçip olayı anlattı. N.E Şükrü G. İle Fethiye'de irtibata geçerek ilk aracın parçalarını almak üzere diğer aracı üzerine yapacağını bildirdi. Şükrü G. Tamirci kılığına giren 1polis memuru ile birlikte Akdeniz Caddesi üzerinde N.E ile buluştu.

Burada ilk aracın parçalarının getirilmesi halinde aracı üzerine yapacağını söyledi. N.E arkadaşı T.G'yi arayıp aracın parçalarını getirmesini istedi. T.G bir başka arabaya yüklediği kendisine ait aracın parçalarını getirdi. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri bu sırada yaptıkları operasyonla N.E ve T.G'yi suçüstü yakaladı. N.E ve T.G hazırlanan suç dosyası ile Fethiye adliyesine sevk edildi. N.E ve T.G tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Polis Hırsızı Tamirci Kılığında Yakaladı

Polis Hırsızı Tamirci Kılığında Yakaladı

Polis Hırsızı Tamirci Kılığında Yakaladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim