• BIST 9894.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Polat’tan "Gönüller Başkanı"na Klip Jesti

Polat’tan "Gönüller Başkanı"na Klip Jesti
Kanal 25 Genel Yayın Yönetmeni Oktay Polat, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen için "Gönüller Başkanı" isimli klip yaptı.

Kanal 25 Genel Yayın Yönetmeni Oktay Polat, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen için "Gönüller Başkanı" isimli klip yaptı.

Aynı zamanda ses sanatçısı olan Oktay Polat, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e video klip jesti yaptı. Sözleri kendisine ait olan "Gönüller Başkanı" isimli eseri yine kendisi seslendiren Oktay Polat, ortaya oldukça profesyonel bir çalışma koydu. Yapımcılığını Ali Kaya, Aranjörlüğünü Kadır Can Topçu'nun yaptığı video klibin müziğini Tekin Kara üstlenirken, nefesli sazlarda Yaşar Aksakal, bağlamada Ahmet Karadayı ve gitar basgitarda ise Ahmet Şahin görev aldı. Mertcan Kaya'nın vokalistliğini yaptığı "Gönüller Başkanı" adlı parçanın konsept danışmanlığını da Oktay Parlar üstlendi.

Hazırladığı video kliple ilgili olarak konuşan Gazeteci ve aynı zamanda sanatçı olan Oktay Polat, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen için video klip hazırlama fikrinin nasıl ortaya çıktığını anlattı. Polat, bir gazeteci olarak Başkan Sekmen'in Erzurum için ortaya koyduğu performansı hem kendisinin gözlemlediğini, hem de bu konuda kamuoyunun tepkilerini ölçtüğünü belirterek, "Kim olursa olsun, hizmet eden insanlar kesinlikle onore edilmelidir" düşüncesinden yola çıkarak böyle bir klip hazırladıklarını dile getirdi.

POLAT: BU KLİP, BİR HAKKIN TESLİMİDİR

Siyasetle uzaktan-yakından bir ilgisinin bulunmadığını ve bugüne kadar hiçbir siyasetçi için de kesinlikle söz yazmadığını vurgulayan Oktay Polat, "Bizim attığımız bu adım, aslında bir hakkın teslimidir. Vefa göstergesidir, Erzurum adına bir teşekkür takdimidir. Ortaya koyduğumuz bu çalışma, aynı zamanda Erzurum'un sahip olduğu sanatsal birikim ve potansiyelinin ifade edilmesi açısından da önemlidir" diye konuştu.

Video klibin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Oktay Polat, "Bizim amacımız Başkan Mehmet Sekmen'in Erzurum için verdiği hizmet mücadelesine yine Erzurum adına teşekkür etmektir. İşte bu amacı taşıdığımız için de, klipte emeği olan herkes hiçbir beklenti ve karşılık beklemeksizin yüreğini ortaya koydu. Dolayısıyla Erzurumlu hemşehrilerimizin de bu klibi beğeneceklerini ümit ediyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim