• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Pilot "Düşüyoruz" Derken, Çılgın Aşık Sevgilisine Evlenme Teklif Etti

Pilot "Düşüyoruz" Derken, Çılgın Aşık Sevgilisine Evlenme Teklif Etti
Geçtiğimiz hafta havada büyük bir tehlike atlatarak düşmekten son anda kurtulan uçağın, ilginç bir evlilik teklifine sahne olduğu öğrenildi.

14 Ekim günü, Perth'ten Bali'ye giden Air Asia firmasına ait uçağın yolcuları hem havada büyük bir panik yaşadı hem de bir evlilik teklifine şahit oldu.

"ÇARPMA İÇİN HAZIRLIK OLUN"

Uçağın, kalkıştan kısa bir süre sonra kabin basıncının düşmesi sebebiyle hızlı bir şekilde irtifa kaybetmeye başlaması üzerine, yolcular korku dolu anlar yaşadı. Oksijen maskelerinin de açıldığı anlarda kabin ekinin "Çarpma için hazırlıklı olun" uyarısı üzerine içeride çığlıklar yükselmeye başladı. Uçakta adeta bir can pazarının yaşandığı bu dakikalar, aynı zamanda ilginç bir olaya da sahne oldu.

UÇAK DÜŞERKEN TEKLİF ETTİ

Bali'ye tatile giden İngiliz avukat Chris Jeanes ve Avustralyalı sevgilisi Casey Kinchella da uçağın yolcuları arasındaydı. Tatilde sevgilisine evlenme teklif etmeyi planlayan genç adam, yaşananlar üzerine planını erkene almak zorunda kaldı. Havada büyük bir korkunun yaşandığı anlarda Jeanes'in, yanındaki yüzüğü çıkartıp sevgilisine "Benimle evlenir misin" diye sorduğu öğrenilirken, aldığı cevap "Evet" oldu.

İNDİKTEN SONRA "EMİN MİSİN?" DİYE SORDU

"İkinci bir şansım olmayabilirdi" diyen Jeanes'in teklifini kabul eden sevgilisinin, uçak güvenli bir şekilde piste indikten sonra adama, teklifinden emin olup olmadığını sorduğu ve evet cevabı aldığı öğrenildi. Kinchella, "Her şey geçtikten sonra benimle evlenmek konusunda hala istekli miydi, kararını değiştirip değiştirmediğini öğrenmem lazımdı" dedi.
Mürettabın bile çığlıklar attığı ve kimsenin sakin kalmayı başaramadığı o dakikalarda, yolcuların az sonra öleceklerini düşünerek ailelerine telefonlarından veda mesajları gönderdiği öğrenildi. Evlilik kararı alan çiftin, başka bir uçakla Bali'ye giderek romantik tatillerine ulaşabildiği belirtildi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim