• BIST 9871.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Piezo Cerrahisi Bu Derdi Ortadan Kaldırıyor!

Piezo Cerrahisi Bu Derdi Ortadan Kaldırıyor!
Op. Dr. Bülent Koç, uzun yıllardır burun estetiği sonrasında görülen ödem ve morlukların piezo cerrahisi ile artık mazide kaldığını söyledi.

Op. Dr. Bülent Koç, uzun yıllardır burun estetiği sonrasında görülen ödem ve morlukların piezo cerrahisi ile artık mazide kaldığını söyledi.

Rinoplasti Merkezi'nden Op.Dr.Bülent Koç, günümüzde hala burun kemiklerinin çekiç ve keski kullanarak kesildiğini belirterek, bu yeni yöntem ile bütün bunlara son verildiğini belirtti. Op. Dr. Koç, "Piezo Rinoplasti" ile hem daha başarılı sonuçlar elde ediliyor hem de hasta konforu artıyor. Göz altı morluklarını ve şişliklerini de en aza indiren bu yöntem burun estetiğinin geleceği olarak görülüyor. Ayrıca kemik dokusunda yapılan düzgün kesiler sayesinde kemik daha iyi şekillendiri­lerek istenilen estetik başarıya daha fazla yaklaşılıyor ve çok kısa zamanda da iyileşme sağlana­rak günlük yaşantınıza, işinize de daha çabuk dönebiliyorsunuz" diye konuştu.

Op.Dr.Bülent Koç, piezo burun estetiği konusunda şu önerilerde bulundu;

PİEZO BURUN ESTETİĞİ NEDİR?

Piezo burun estetiği burun kemiğini kırmadan, burundaki damar ve sinirlere zarar vermeden ses dalgaları ile çalışan ve bunun estetiğinde beklenen estetik Sonuca bizi daha çok yaklaştıran , burun estetiğin deki en son teknolojik gelinen noktadır.

PİEZO BURUN ESTETİĞİ HANGİ BURUN YAPILARINA UYGUNDUR?

Piezo burun estetiği burun kemiğinde bir düzenlenme gerektiren hemen her tür burun yapısına uygun bir sistemdir. Fakat başarılı Uygulama için bu konuda tecrübeli bir uzman tarafından uygulanması gereklidir.

YOLDA YÜRÜRKEN ŞİŞ VE MOR BURUNLAR İLE KARŞILAŞMAMAK ARTIK MÜMKÜN MÜ?

Piezo burun estetiği ile kemik dokusu kırılmadan Şekillendirildiği ve çevredeki damar yapıları Zarar görmediği için amaliya sonrası hastalarımızın gök etraf ilanında morluk ve şişlikler neredeyse hiç olmamaktadır ve 2. gün işine dönebilmektedirler genellikle.Artik morarma ve şişme dönemi kapandı burun estetiğinde.

PİEZZO BURUN ESTETİĞİ OPERASYONU SIRASINDA HASTA NE GİBİ DURUMLARLA KARŞILAŞMAKTADIR?

Eskiden uyguladığımız Klasik yöntemde Keskiler ve çekiç yardımı ile burun kemeri alınıyor ve burnun yan duvarları daraltılıyordu ve burun kemiğine ciddi bir travma uygulanıyordu bunun sonucunda hem şişlik ve morluk çok farla oluyordu hemde nekahet dönemi Uzun sürüyordu. kemik yapısında düzensiz kırıklar oluşuyor buda ileride burunda zayıflık Ve şekil problemi oluşturabiliyordu şimdi, . kemik yapısına Zarar vermeden istediğimiz Oranda düzgün işlemler yapıyoruz. Buda estetik başarıyı yanında getiriyor.

BU YÖNTEM İLE REVİZYON AMELİYATLARA GEREK KALIYOR MU?

İlk ameliyatlarda başarı çok önemlidir Bu başarıyı etkileyen önemli unsurlardan biride kemik yapısının istenilen oranda ve düzgün şekillendirilmesidir . Piezo burun estetiği İle kemik yapı düzenli ve milimetrik Olarak şekillendirildiği için revizyon gerekliliğini azaltmaktadır ilk ameliyattaki başarıyıda arttırmaktadır.

HASTAYI BEKLEYEN AVANTAJLAR NELERDİR?

Hastanın ameliyattan beklediği estetik başarıyı arttırmaktadır. Ameliyat Sonrası morluk ve şişlikler çok az olduğu icin hem moral açısından çok iyi gelmekte hemde kısa sürede iyileşip gündelik hayatınıza devam edebilmektesiniz. Burun dokusuna zarar vermediği İçin daha sağlıklı ve fizyolojik bir iyileşme sağlamaktadır.

OPERASYONLARDA DOKTOR FAKTÖRÜ NE KADAR ÖNEMLİDİR?

Burun estetiği dünyadaki en zor ve komplike estetik ameliyatlarından biridir . Özellikle burun İle uğrasan spesifik çalışan doktorlar bu ameliyatlarda daha başarılı olabilmektedir. İyi bir doktorun özellikle estetikle uğraşacak, teknolojiyi iyi takip edecek ve kendini sürekli yenilemesini bilecek özelliklere sahip olması gerektiğine inanıyorum.

SİZİ DİĞER DOKTORLARDAN FARKLI KILAN NE?

İşte ben tam olarak bunu yapmaya çalışıyorum. Bu yöntemi seçmeden önce binlerce burun estetiği yaptım. Karşıma çıkan en önemli problem klasik yöntemle burun kemiğini şekillendirmeyle İlgiliydi ve klasik yöntem estetik beklentiyi tam olarak karşılamıyordu, burun bölgesine ciddi bir travma uyguluyordu . İşte bu noktada ses dalgalarıyla çalışan Piezo Burun Estetiği devreye girdî.

ÜLKEMİZ BURUN ESTETİĞİNDE DÜNYANIN NERESİNDE?

Dünya ortalamasının çok çok ilerisinde. Bunu size çok rahatlıkla söyleyebilirim. Bunun iki sebebi var,1.si bu tür ameliyatların bizde her zaman daha çok yapılıyor olması. Bu durum hem tecrübeyi hem de bilgi birikimini arttırır. 2.sebep ise ülkemizin estetik cerrahinin zaten dünya standartlarının çok üzerinde olması."

Piezo Cerrahisi Bu Derdi Ortadan Kaldırıyor!

Piezo Cerrahisi Bu Derdi Ortadan Kaldırıyor!

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim