• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Piazza’da Romantizm Ve Eğlence Zirve Yaptı

Piazza’da Romantizm Ve Eğlence Zirve Yaptı
Şanlıurfa'da özel gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilerinin yüzünü güldüren Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde romantizm ve...

Şanlıurfa'da özel gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilerinin yüzünü güldüren Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde romantizm ve eğlence zirveye çıktı.

Piazza'nın "Sevgilimi En İyi Ben Tanırım" yarışmasına katılan çiftler, eşleri hakkındaki sorulara en doğru yanıtları vermeye çalıştı. Renkli yarışmaya, katılanlar kadar izleyenler de keyifli vakit geçirdi. "Sevgilime En Güzel Kurabiyeyi Ben Yaparım" Yetişkin Atölyesi ise romantizmin en tatlı halini ortaya çıkardı. Müzik grupları da en güzel aşk şarkılarını Piazza ziyaretçileri için seslendirdi.

NEŞELİ VE BOL KAHKAHALI YARIŞMA

Sevginin ifade edildiği en özel gün olan 14 Şubat, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle kutlandı. Kaliteli ve hesaplı alışveriş olanaklarının yanı sıra ziyaretçilerine eğlenceyi de konforlu, güvenli ve ferah bir ortamda sunan Piazza'da, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında organize edilen "Sevgilimi En İyi Ben Tanırım" yarışmasına Şanlıurfalı çiftler büyük ilgi gösterdi. Yarışmaya katılan çiftler, eşlerini ne kadar iyi tanıdıklarını kanıtlamak için uğraş verdi. Eşleri hakkındaki ilginç sorulara doğru yanıtlar vermeye çalışan çiftler, neşeli ve bol kahkahalı zaman geçirdi. Çiftler kadar yarışmayı izleyenler de eğlenceye doydu.

KURABİYELER SEVGİYLE YOĞRULDU

Piazza'nın sevgililer için bir başka anlamlı etkinliği ise "Sevgilime En Güzel Kurabiyeyi Ben Yaparım" Atölyesi oldu. Çocuk atölyeleriyle, küçük ziyaretçilerinin el becerilerini geliştirmelerine ya da hayallerindeki mesleklerle tanışmalarına imkan tanıyan Piazza AVM'nin, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yetişkinler için düzenlediği Sevgilime En Güzel Kurabiyeyi Ben Yaparım Atölyesi, romantizmin en tatlı halini ortaya çıkardı. Atölyeye katılan Piazza ziyaretçileri, hünerli elleriyle sevgililerine sunacakları birbirinden lezzetli kurabiyeleri en güzel ve şık biçimde süslemek için yarıştı.

AŞK ŞARKILARI YANKILANDI

Akşam saatlerinde ise Piazza'da en güzel aşk şarkıları yankılandı. Müzik grupları, canlı performanslarıyla sevgilileri romantizmin doruklarına çıkardı. Usta müzisyenlerin seslendirdiği duygu dolu şarkıları, el ele tutuşarak dinleyen çiftler, sevgilerini pekiştirdi. Piazza'da ziyaretçi trafiğinin en yoğun olduğu yerde açılan stantta ise Şanlıurfalılar, sevdikleri kişi için duygularını yazıya döktü. Ziyaretçiler iletişim bilgilerinin de yer aldığı sevgi dolu mesajlarını kutuya attı. Yapılacak değerlendirmenin ardından en güzel mesajı yazan üç ziyaretçiye sürpriz hediyeler verilecek.

Piazza’da Romantizm Ve Eğlence Zirve Yaptı

Piazza’da Romantizm Ve Eğlence Zirve Yaptı

Piazza’da Romantizm Ve Eğlence Zirve Yaptı

Piazza’da Romantizm Ve Eğlence Zirve Yaptı

Piazza’da Romantizm Ve Eğlence Zirve Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim