• BIST 9918.55
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Peşinatsız, Faizsiz Ve Taksitle Otomobil Sahibi Olma Fırsatı

Peşinatsız, Faizsiz Ve Taksitle Otomobil Sahibi Olma Fırsatı
25 yıldır müşterilerinin faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve grubun ilk şirketi olan Eminotomotiv,...

25 yıldır müşterilerinin faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve grubun ilk şirketi olan Eminotomotiv, ikinci el otomobil kavramını yeni bir boyuta taşıdı. Peşinatsız, faizsiz ve kişinin kendisinin belirleyeceği taksit seçenekleri ile otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor.

1991 yılında sıfır araç satışına başlayan ve günümüzde ikinci el otomobil ile yoluna devam eden Eminotomotiv çeyrek asırlık yolculuğunda 50 bin kişiyi faizsiz, peşinatsız ve kişinin kendi belirlediği taksit seçenekleriyle otomobil sahibi yaptı. Aylık bin araç teslimatı ve verdiği garanti ile ikinci ele yeni bir kavram kazandıran Eminotomotiv, sattığı bütün araçlarda vatandaşa garanti veriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Emin Şirketler Grubu Genel Müdürü İbrahim Çonkar, "1991 yılında sıfır otomobil kampanyaları ile başladığımız yolculuğumuza şimdi ikinci el otomobiller ile devam ediyoruz. İlk başladığımızda Türkiye'de 2 marka vardı ve biz bu 2 markayı sıfır olarak faizsiz ve taksit seçenekleriyle insanlarımıza sunuyorduk. Şu anda araç çeşitliliğinin de etkisiyle ve vatandaşlarımızın tercihiyle ikinci el olarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.

AYLIK BİN ARAÇ TESLİMATI

İkinci el otomobilde aylık binin üzerinde araç teslimatı yaptıklarını dile getiren İbrahim Çonkar, "Vatandaşlarımız ister kendileri araçlarını direkt alabiliyor, isterlerse Elbirliği sistemi ile peşinatsız, faizsiz ve kendi belirledikleri ödeme seçenekleriyle araç sahibi olabiliyor. Sistemimizde tüketici ilk etapta bütçesini belirliyor. Peşinatlı veya peşinatsız seçenekler arasında tercihini yapıyor. Seçilen taksit sayısı aynı zamanda o gruptaki kişi sayısıdır. Yapılan ödemelerle her ay bir otomobil parası birikir. Biriken bu para noter huzurunda yapılan çekilişlerle bir kişiye otomobil almak üzere kullanılır.

İKİNCİ EL ARAÇTA GARANTİ VERİYORUZ

"İkinci el araçta artık insanlarımızın tercihi olduk. Onlara güven verdik ve bugüne kadar bütün müşterilerimizin memnuniyetini gördük" diye konuşan İbrahim Çonkar, açıklamalarına şöyle devam etti: "İkinci el araç alımları her zaman 0 araç alımlarına göre daha riskli olmuştur. Dışarıdan aracı aldığınız anda iş bitmiştir. Artık geri dönüşünüz yoktur. Size aracı satarken söylenenlerin dışında bir sorun da çıkabilir. İşte burada bizim garantimiz devreye giriyor. Sattığımız bütün araçlara garanti vererek satıyoruz. Aracı satarken bütün özelliklerini söylüyoruz. Vatandaşın aracı istediği yerde servise götürmesini de istiyoruz. Vatandaş aracı aldıktan sonra bizim söylediklerimizin dışında araç herhangi bir sorun çıkarırsa aracı sattığımız fiyat üzerinden geri alıyoruz. Bugüne kadar da hiçbir aracımız geri gelmedi. İnsanlarımız bunu bildiği için araçlarını bizden güven ve huzurla alıyorlar."

İNSANLARIN TERCİHİ KÜÇÜK MOTORLU DİZEL ARAÇLAR

"Şu anda insanlarımızın tercihi küçük motorlu dizel araçlar" diyen İbrahim Çonkar, " Önceden dizel araçlar tercih edilmiyordu. Şimdi ise tam tersi. Çünkü eskiden dizel araçlar ülkemize çok gelmiyor, gelenler de problem çıkartıyordu. Ülkemizin şartlarına uygun değillerdi. Şu anda gelen araçlar ise hem ülke şartlarımıza uygun hem de dizel yakıt benzine göre daha uygun" diye konuştu.

Peşinatsız, Faizsiz Ve Taksitle Otomobil Sahibi Olma Fırsatı

Peşinatsız, Faizsiz Ve Taksitle Otomobil Sahibi Olma Fırsatı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim