• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Pelitalan’ın Sorunları Tespit Edildi Sıra Çözümde

Pelitalan’ın Sorunları Tespit Edildi Sıra Çözümde
Yunusemre ilçesinin Yuntdağı'ndaki kırsal mahallelerinden biri olan Pelitalan Mahallesinin Muhtarı Arif Şenocak, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ)...

Yunusemre ilçesinin Yuntdağı'ndaki kırsal mahallelerinden biri olan Pelitalan Mahallesinin Muhtarı Arif Şenocak, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yakup Koç'u makamında ziyaret ederek, mahallenin içme suyu sorununun çözümü konusunda istişarede bulundu.

Pelitalan Mahallesi Muhtarı Arif Şenocak, mahallenin içme suyu ve diğer alt yapı sorunlarına dair tespit edilen noktaların çözümüyle ilgili olarak MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında Köy Hizmetleri ve İl Özel İdaresi döneminden bu yana devam eden şebeke sularının yağmur sularına karışması sorununa yönelik olarak geliştirilen çözümler konuşuldu.

MASKİ'NİN DESTEKLERİNİN DEVAMINI BEKLİYORUZ

Özellikle yağışlı havalarda yağmur sularının içme suyuna karışmasının en büyük sorun olduğunu belirten Arif Şenocak, "Pelitalan ve çevresindeki mahallelere hizmet veren suyumuz var. Suyumuzun depoları ve boru hatları atıl durumda, kullanılamıyor. Bu suyu Manisa'mıza kazandırmak için MASKİ Genel Müdürümüzden destek bekliyoruz. Pelitalan ve çevre mahallelerdeki vatandaşlarımız daha temiz ve içilebilir suyun sağlanabilmesi için gerekenlerin yapılmasını istiyor. Genel Müdürümüz de bölgeye gelerek konuyla ilgili incelemelerde bulundu. Bunun için mahalleliler adına kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çözüm için gerekli olan tespitleri de birlikte yaptık." dedi.

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "Mahalledeki alt yapı sorunlarını bizzat inceledim. Muhtarımızla birlikte gerekli tespitlerde bulunduk. Çözümüyle ilgili gerekli kaptaş yenileme çalışmaları en kısa zamanda gerçekleştirilecek. Manisalı vatandaşlarımıza temiz içme suyu ulaştırmak için il genelinde çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim