• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Pazarlar’da Karne Heyecanı

Pazarlar’da Karne Heyecanı
Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde 2015-2016 eğitim öğretim yılı ilk döneminin tamamlanması ile birlikte toplam 868 öğrenci karnelerini alarak 16 gün sürecek...

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde 2015-2016 eğitim öğretim yılı ilk döneminin tamamlanması ile birlikte toplam 868 öğrenci karnelerini alarak 16 gün sürecek yarıyıl tatiline çıktı. İkinci dönemin 8 Şubat tarihinde başlayacağı belirtildi.

Pazarlar İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenlerine; Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Garnizon Komutanı Muharrem Çayır, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ve daire amirleri katıldı.

Eğitim öğretim yılı ilk döneminin sona ermesiyle birlikte Pazarlar İlkokulunda karne töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemi ile ilgili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi kısa konuşma yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, öğrencileri kutlayarak yarıyıl tatilinde bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Sevgi, "2015-2016 eğitim öğretim dönemini ilk yarısını kazasız belasız ve sizlerin üstün başarısıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün öğrenciler çok özeldir. Ancak her öğrenci kendi çalıştığının karşılığını alır. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimi, ailelerini, öğretmenlerimi, okul müdürü arkadaşlarımı kutluyorum. Sayın veliler, İsteğimiz canınızdan çok sevdiğiniz çocuklarınızın karnelerindeki başarı ve başarısızlıklarını değerlendirirken, karnelerinin çocukların sadece derslerde yaptıkları çalışmaların not ile ifade edildiği bir belge olduğunu unutmamanızdır. Karnedeki notlar çocuklarımızın kişiliğine verilen notlar değildir. Çocuklarımızın başarılarından dolayı ne kadar mutluluk duyuyorsak başarısız olduğunda da sorumluluğumuzu ve başarısızlıktaki payımızı da göz ardı etmemeliyiz Bol bol kitap okumanız dileği ile hepinize iyi tatiller diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından sınıflarında dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Garnizon Komutanı Muharrem Çayır, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İlçe Emniyet Amiri Fikret Gün ve İlçe Milli Eğitim Müdür Kemal Sevgi tarafından verildi.(MB-EFE)

Pazarlar’da Karne Heyecanı

Pazarlar’da Karne Heyecanı

Pazarlar’da Karne Heyecanı

Pazarlar’da Karne Heyecanı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim