• BIST 9889.76
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Patnos’ta Kariyer Günü Etkinliği

Patnos’ta Kariyer Günü Etkinliği
AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Patnos Kaymakamlığı, Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü paydaşlığıyla Patnos İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği...

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Patnos Kaymakamlığı, Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü paydaşlığıyla Patnos İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından "Kariyer Günü" etkinliği düzenlendi.

Merkez Camii Din Görevlisi Mehmet Babar'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinliğin açılış konuşmasını yapan Patnos İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı İbrahim Gültek, kendisinin de imam hatip mezunu olduğunu ifade etti. Gültek, "Ya imanlı olacağız ya da vicdanlı olmalıyız, bu iki kavramdan ikisi de eksik olursa büyük kayıp içindeyiz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Eskin ise, yapılan etkinliğin Ağrı Valiliği tarafından başlatılan "Değerler Eğitimi'nin bir devamı olduğunu dile getirerek, geleceği şekillendirecek kişilerin buradaki gençler olduğunu belirtti.

Artuklu Üniversitesi'nden davet edilen konuşmacılardan Doç. Dr. Cevat Yıldırım da; kendisinin de Patnos'ta imam hatip mezunu olduğunu söyledi. Başarının anahtarının herkeste olduğunu, fakat çaresizliğin de yine kişinin belirlediğine değinen Yıldırım, "Ya çare sizsiniz ya da çaresizsiniz. Eğer biz başardıysak sizler kesinlikle daha kolay başarabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Artuklu Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Ahmet Gemi ve Harita ve Kadastro Mühendisi Veysi Kılıç'ın da birer konuşma yapmasının ardından etkinlik sona erdi.

Etkinliğe Ağrı Vali Yardımcısı Mehmet Soğukpınar, Patnos Kaymakamlığına vekâlet eden Tutak Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Eskin, Patnos Müftüsü Lütfü Kocatürk, Yazar Ferzender Tanışı, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, Patnos İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Taşdemir, Patnos İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Ayaz, Patnos İmam Hatip Mensupları ve Mezunları Dernek Başkanı İbrahim Gültek, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Patnos’ta Kariyer Günü Etkinliği

Patnos’ta Kariyer Günü Etkinliği

Patnos’ta Kariyer Günü Etkinliği

Patnos’ta Kariyer Günü Etkinliği

Patnos’ta Kariyer Günü Etkinliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim