• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Pamukkale’de Karlar Temizleniyor

Pamukkale’de Karlar Temizleniyor
Pamukkale Belediyesi ekipleri, gece başlayan ve 15 santimetre kalınlığa ulaşan kar nedeniyle 6 mahallede kapanan yolları açarak, ulaşımda aksamaların önüne...

Pamukkale Belediyesi ekipleri, gece başlayan ve 15 santimetre kalınlığa ulaşan kar nedeniyle 6 mahallede kapanan yolları açarak, ulaşımda aksamaların önüne geçti.

Pamukkale ilçesinde Kaplanlar, Güzelpınar, Kurtluca, Uzunpınar, Akçapınar ve Gözler mahalleleri kara teslim oldu. Geçen kış döneminde karla mücadelede bölgesinde başarılı bir dönem geçiren ve mağduriyetlerin önüne geçen Pamukkale Belediyesi ekipleri, son günlerde meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda hazır bekledi. 6 mahalleyi beyaza bürüyen kar yağışı nedeniyle ekipler sabah saat 06.30'dan itibaren çalışmalara başladı. Greyder, kepçeler, kamyonlarla 18 kişilik ekip, bölgede ana yollar başta olmak üzere tüm tali yolları açarak, ulaşımda aksamaların önüne geçti.

Pamukkale ilçesinin geniş ve zor bir coğrafyaya sahip olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Kar yağışı merkezde şuana kadar etkili olmasa da ilçemizin üst kotlarında yer alan mahalleler dahil il genelinde birçok bölgede kendisini gösterdi. Geçtiğimiz yılda bölgemiz ciddi oranda bir kar yağışı almıştı. Araçlarımız ve ekiplerimizle karla mücadeleyi geçtiğimiz yıl başarılı bir şekilde sağlamıştık. Tabiki deneyimlerde elde ettik. Bu yıl da yine yollarımızın açık kalması, mağduriyetlerin önüne geçmek noktasında hem araç hem de ekipler olarak hazırız.. Kısa zamanda da ana yollar dahil tüm ara sokaklar temizlendi. Ekiplerimize teşekkür ediyorum. Kar bir nimettir, berekettir. Su, kaynaklarımız için son derece önemlidir. Yeter ki kar yağsın, biz külfetine katlanmaya hazırız. Bundan sonraki süreçte de inşallah sıkıntısız bir şekilde yollarımızı açık tutmak adına karla mücadelemiz sürecek" dedi.

Pamukkale’de Karlar Temizleniyor

Pamukkale’de Karlar Temizleniyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim