• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Palandöken’in Yeni Eğlencesi ’Human Bowling’

Palandöken’in Yeni Eğlencesi ’Human Bowling’
Palandöken'de, eğlence ve adrenalin tutkunları bu sezon, kayak, snowboard, kızakla yarışın yanı sıra dev şeffaf topların içinde koşup yuvarlanacakları...

Palandöken'de, eğlence ve adrenalin tutkunları bu sezon, kayak, snowboard, kızakla yarışın yanı sıra dev şeffaf topların içinde koşup yuvarlanacakları "human bowling" heyecanını yaşayabilecek.

Türkiye'de ilk kez "human bowling" bugün Palandöken'de yapıldı. Sezon açılışı yapılan ve yılbaşı tatiliyle birlikte yoğunluk beklenen Palandöken Kayak Merkezi, konuklarına kayak ve snowboard keyfinin yanında farklı heyecanlar sunmaya başladı. Palandöken, bu sezon "human bowling" adı verilen adrenalin ve eğlence sporuna da ev sahipliği yapmaya başladı. İçi havayla doldurulan, iç içe geçen şeffaf iki plastik küreden oluşan "zorb" topunun kullanıldığı "human bowling"de macera tutkunları, içine girdikleri topla pistte aşağı doğru koşar adım ilerlerken yuvarlanarak yaşayacakları heyecanı, bitiş noktasındaki 3 metrelik labutları yıkmaya çalışarak eğlenceye dönüştürüyor.

Bugün Erzurum Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen etkinlikte Erzurum'daki gazetecilere hafta sonunda "Human Bowling" heyecanı yaşadı. Diya Organizasyon işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte gazeteciler, Palandöken'de adrenalinin doruklarına ulaştı.

Palandöken Kayak Merkezi'ne etkinliği getiren organizasyon şirketinin sahibi Ali Ekber Diksu, "Human bowling"in yurt dışında yaygın kullanılan bir adrenalin ve eğlence aracı olduğunu söyledi.

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi Samet Özünal'da, "Palandöken Kayak Merkezi'ne renk kazandıracak olan "Human Bowling" aktivitesini gazetecilerle buluşturduk. Palandöken'in kusursuz pistlerinde gazetecilerle bir araya gelerek aynı zamanda Türkiye'de de bir ilke imza attık. Özellikle macera ve adrenalin tutkunu gazeteci arkadaşlarımız keyifli anlar yaşadılar." diye konuştu.

HUMAN BOWLING NASIL OYNANIYOR

"Human Bowling, klasik bowling oyunundan esinlenerek tasarlandı. İçi tamamen havayla doldurulan ve iç içe geçebilen iki küreden oluşan top, içerisine giren macera tutkunlarıyla birlikte yokuş aşağı yuvarlanıyor. Oyunun sonunda 3 metrelik labutlar yıkılıyor ve puan kazanılıyor."

Palandöken’in Yeni Eğlencesi ’Human Bowling’

Palandöken’in Yeni Eğlencesi ’Human Bowling’

Palandöken’in Yeni Eğlencesi ’Human Bowling’

Palandöken’in Yeni Eğlencesi ’Human Bowling’

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim