• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Özsüt 1 Yaşında

Özsüt 1 Yaşında
Van'da açılan birçok markanın ön plana olduğu cafe ve restoran kültürünün gün geçtikte hızlı yayılmaya başlamasıyla birlikte işte bu özelliklerin...

Van'da açılan birçok markanın ön plana olduğu cafe ve restoran kültürünün gün geçtikte hızlı yayılmaya başlamasıyla birlikte işte bu özelliklerin içinden sıyrılıp öne çıkan, açıldığı günden bu yana iyi bir çıkış yakalayan Özsüt bir yaşında.

Bu gün birinci yılını deneyimli ekibiyle pasta keserek kutlayan Özsüt yöneticileri, bu güzel günü müşterilerine pasta ikramı yaparak paylaştı. Ay içinde iyi performans gösteren personellerinde ödüllendirmeyi unutmayan Özsüt, Van'da 1. yılını tamamlamanın gururunu yaşıyor.

Van'a Özsüt gibi bir markayı kazandıran yatırımcılar Soyhan Demir, Görsel Görmen ve Cihat Avcı'ya teşekkür eden sorumlu müdür Serkan Oya, "Van ekonomisine sağladıkları katkılarından dolayı şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ediyorum.900 metrekarelik kapalı alanda 45 kişiye istihdam olanağı sağlayan Van Özsüt, bu başarıyı ekibimizle yüzde yüz müşteri memnuniyetiyle Van'da cafe ve restoran sektöründe yön veren bir firma olmanın onurunu ve gururuyla yaşıyoruz" dedi.

"Başarılıyız" diyerek bu başarının sırrını sıralayan Serkan Oya, "Türkiye'nin ortaya çıkardığı markayız. Hizmet anlayışımızda kalite ve hijyenik ön planda olması, yaş pastalar, sütlü tatlılar, dondurmalar, el yapımı çikolatalar, dünya mutfağında seçmeler, ege köy kahvaltısı, sıcak ve soğuk içecekler ayrıca zengin menüsüyle misafirlerimizin rahatça vakit geçirebileceği bir konsept olduğumuza inanıyoruz. Ürünlerimizde günlük taze süt ve taze süt kreması ile koruyucu katkı maddesi kullanılmayan bir firmayız. Bir yaşındayız Van'ın en gözde mekânı durumundayız. Bir yaşındayız çünkü müşterilerimizle bir aile gibiyiz. Her zaman Van'a en güzelini kazandırmak adına bir yarış içinde olduk. Van Ekonomist Dergisi tarafında düzenlemiş olduğu Van'ın enlerinde de aldığız ödül bunu bir örneği oldu. Ayrıca 185 mağaza arasında yapılan gizli müşteri memnuniyet anketinde yüzde yüz çıkan tek firmayız" ifadesini kullandı.

ARALIK AYINDA YAPILACAK KAMPANYALAR

Özsüt 1.yıl dönümü nedeniyle aralık ayında birçok özel kampanyalar düzenleyeceklerini belirtiler. Aralık ayı içerisinde 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde 6 kişilik pastalarda % 25 indirim bunun yanında hafta içi çift kişilik ege köy kahvaltısı sadece 29.90 TL. olarak belirlendi.

Özsüt 1 Yaşında

Özsüt 1 Yaşında

Özsüt 1 Yaşında

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim