• BIST 8718.11
  • Altın 2241.916
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1537
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Özdemir "Hiç Kimse Türkiye’nin Gücünü Test Etmeye Kalkmasın!’’

Özdemir "Hiç Kimse Türkiye’nin Gücünü Test Etmeye Kalkmasın!’’
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Ak Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Av. Yılmaz Özdemir Türkiye'nin devleti ve milleti ile güçlü bir...

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Ak Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Av. Yılmaz Özdemir Türkiye'nin devleti ve milleti ile güçlü bir ülke olduğunu ve güvenliğini tehdit edecek her türlü yapıyı gerek sınırları içerisinde gerekse sınırları dışında bertaraf edebilecek güce sahip olduğunu belirtti.

Özdemir açıklamalarında "Türkiye Kıbrıs harekâtında olduğu gibi kendi güvenliği ve bölgenin selameti için gerekirse sınır ötesi harekât yapmaktan çekinmeyecektir. Bu manada hiç kimse Türkiye'nin gücünü test etmeye kalkmasın."dedi.

KİMSE TÜRKİYE'YE TERÖRLE BOYUN EĞDİREMEZ, İSTİKAMET ÇİZEMEZ

"Memleketimiz zor günlerden geçiyor. Ne zaman ki Türk milleti devleti ile birlikte ayağa kalksa, Türk milletinin ve devletinin kalkınmasını ve bölgesinde güçlü bir devlet, etkin bir önder olmasını hazmedemeyen şer odakları Türkiye'nin ilerlemesini durdurmak için bir takım kirli ittifaklar ve terör eylemleri ile harekete geçip, Türkiye'ye istikamet çizmeye yelteniyorlar. Tarih boyunca da bu böyle olmuştur. Unutulmamalıdır ki, Türk milleti ve Türk devleti en kötü durumlardan bile birlik ve beraberliği sayesinde bu kirli ittifakların kirli oyunlarından, tuzaklarından başarı ile çıkmayı bilmiştir. Dün olduğu gibi bugünde kimse terör eylemleriyle, terörün içteki ve dıştaki destekçileri eliyle Türkiye'ye istikamet çizemez, yön tayin edemez. Türk milleti ve devleti kimsenin önünde diz çökmez. Türkiye'nin tarihi misyonunu yeniden üstlenmesine hiç kimse engel olamaz. Bugün yaşanan sıkıntılar, çok daha büyük, çok daha güçlü, bölgede öncü konumda olan yeni Türkiye"nin doğum sancılarıdır ve bu sancıların en kısa sürede atlatılacağından kimsenin şüphesi olmasın."

PYD BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

Özdemir, PYD'nin, PKK'nın Suriye'deki uzantısı olup, tıpkı PKK gibi ulusal güvenliğimizi ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünü tehdit eden bir terör örgüt olduğunu ifade etti. Av. Yılmaz Özdemir açıklamasında "Aynı şekilde PYD'nin silahlı alt kanadı YPG'de eli kanlı bir terör örgütüdür. Bu yapılar gerek Türkiye'de gerekse Irak ve Suriye'de hiç bir zaman ve hiçbir şekilde Kürtlerin temsilcisi olmamışlar ve olamazlar. Bunun yanında milletimiz, sırtını PKK'ya, PYD'ye, YPG'ye dayayanları; PYD'ye terör örgütü diyemeyenleri, milletin selametine çukur kazanları "hendek kazan arkadaşlar" olarak tanımlayanları da asla unutmayacaktır. "dedi.

TERÖRE KARŞI TEK YÜREK OLUNMALIDIR

"Milletimiz teröre karşı tek yürek ve tek yumruktur. Aynı hassasiyeti bütün siyasiler de göstermeli, terör karşısında milli bir tavır sergilemelidirler. Ancak maalesef ki bu tavrı bazı siyasi parti ve mensuplarında göremiyoruz. Birileri terörle artık ayırt edilemeyecek kadar aynileşmiş iken, birileri de iktidara gelmenin yolunu terörün daha fazla tahribatına bağlamış durumdadırlar. Bunları da şiddetle kınıyoruz. Her şeye rağmen terör konusunda hassasiyet gösteren ve milli bir tavır gösteren siyasileri de bu millet her zaman alkışlamaktadır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim