• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Özdağ Hünerli Eller Pazarında İncelemelerde Bulundu

Özdağ Hünerli Eller Pazarında İncelemelerde Bulundu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Şehzadeler Belediyesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde hayata geçirdiği Hünerli...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Şehzadeler Belediyesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde hayata geçirdiği Hünerli Eller Pazarında incelemelerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Şehzadeler Belediyesinin Kültür Turizm Müdürlüğü önünde açılışını yaptığı Hünerli Eller Pazarında incelemelerde bulundu. İncelemelerde Özdağ'a Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, ŞEKAME Başkanı Seher Taydaş ve partililer eşlik etti. Şehzadeler Belediyesinin Hünerli Eller Projesinin çok anlamlı bir proje olduğunu ifade eden Özdağ "Şehzadelerde kadınların el emeklerini satabilecekleri çok güzel bir pazar oluşturulmuş. Bu konuda kadınlara bu desteği sağlayan Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik" e çok teşekkür ediyorum. Kadınlarımız iş hayatına dâhil olmalıdırlar. Bu nokta da bu hünerli Eller Pazarı çok anlamlı bir proje olmuştur. Şuan 53 kadın burada kendi ürettikleri ürünleri satarak ev bütçesine katkıda bulunuyorlar. Bu aynı zamanda ülke ekonomisine de katkı sağlayacaktır. Kadınlarımız da bu sayede dimdik ayakta dura bileceklerdir. Böylesine güzle bir projenin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde hayata geçmesi de çok büyük bir anlam ifade etmektedir. Ben bir kez daha bu Hünerli Eller Pazarının oluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve beraberindeki heyet stantları gezerek, stantlarda görev alan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Özdağ Hünerli Eller Pazarında İncelemelerde Bulundu

Özdağ Hünerli Eller Pazarında İncelemelerde Bulundu

Özdağ Hünerli Eller Pazarında İncelemelerde Bulundu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim