• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 17 °C

Özaydınlı'dan Kaan Kural'a ağır eleştiri

Özaydınlı'dan Kaan Kural'a ağır eleştiri
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Murat Özaydınlı, "Fenerbahçe ceza almalıydı" diyen Kaan Kural'a twitter üzerinden ağır eleştirilerde bulundu.

Fenerbahçe'nin eski yönetim kurulu üyesi Murat Özaydınlı, basketbol yorumcusu Kaan Kural'a CNN Türk'te yaptığı yorumdan ötürü kişisel sosyal medya hesabı twitter'dan ağır eleştirilerde bulundu.

Özaydınlı; "CNN'de dinledim, maç seyircisiz oynanmalıydı dedin. Gerekçelerini açıklar mısın? Hem Abdi İpekçi'deki, hem de Fenerbahçe'deki maçları hem canlı, hem de videodan bir seyret derim. Eyyam yapmayalım. O çok sevdiğin Ergin'i bir seyret derim. Ben sizi olabildiğince tarafsız zannederdim. Yazıklar olsun" yazdı.

ozaydinli.jpg
"TARAFTAN DA ÖTE OLDUĞUNU BİLENLERDENİM"
Eski yönetici, twitlerine şöyle devam etti; "Gerekçelerini açıklamanı bekliyorum, öyle etrafı boş zannedip atıp tutamazsın. Biraz önce sana 'tarafsız' dedim, umarım ciddiye almamışsındır. Taraftan da öte olduğunu bilenlerdenim. Anladığın değil mi?" diyerek yazılarına devam etti.

KAAN KURAL, "BENİM GÖRÜŞÜM BU" DEYİNCE...
Kaan Kural'ın "Maç sonunda arkadaki tribünlerin korkulukları kırıldı ve taraftarlar direkt Galatasaray benchine düştü. Benim görüşüm bu ceza gerektirir" deyince Özaydınlı; "Bravooooo. Abdi İpekçi'de saha kenarındaki reklam panoları ile birlikte seyirciler içeri daldı, her maçta. Her maçta, izlemedin mi? Bir tarafta eşi ve çocuğu ile maç seyredenler, diğer taraftakileri de sen tarif et bana. Cevap bekliyorum ama önce eline TBF yönergelerini bir al oku, sonra cevap ver" yazdı.

Murat Özaydınlı, son olarak; "Bundan sonra NBA dışında hiçbir kanalda görev almayacaksın" iddiasında bulunduktan sonra bu gönderisini sildi. Sonrasında bu gönderiyi; "Tarafsız yorumcu olarak görev almamalısın daha doğru" yazdı.

Özaydınlı son olarak; "SONUÇ; her kim haksız bir şekilde Fenerbahçe aleyhine algı yönetimine başlarsa elimden geldiği kadar mücadele edeceğim"

ozaydinli1.jpg

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim