• BIST 9939.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Öz Finans İş Sendikası’ndan Kütüphane Ve Bilgisayar Desteği

Öz Finans İş Sendikası’ndan Kütüphane Ve Bilgisayar Desteği
Öz Finans İş Sendikası Muş İl Temsilciliği, merkez İlyas Sami Ortaokulu'na kütüphane kurarak bilgisayar ve çeşitli kırtasiye malzemesi yardımında...

Öz Finans İş Sendikası Muş İl Temsilciliği, merkez İlyas Sami Ortaokulu'na kütüphane kurarak bilgisayar ve çeşitli kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

Okulda oluşturulan kütüphanenin açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, Halk Bankası Muş Şube Müdürü İsmail Acem, Öz Finans İş Sendikası Muş İl Temsilcisi Mehmet Akif Özer, Okul Müdürü Sıracettin Koçlardan, okul öğretmen ve öğrencileri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Öz Finans İş Sendikası Muş İl Temsilcisi Mehmet Akif Özer, 2011 yılından itibaren yardım kampanyalarını sürdürdüklerini belirterek, 3 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımında bulunduklarını söyledi. 60 üniversite öğrencisine giyim ve 3 öğrenciye de düzenli burs verdiklerini ifade eden Özer, "2011 yılında çıktığımız yardım kampanyalarımıza her yıl devam ettik. Bu kapsamda geçen yıla kadar 80 okula MEB onaylı 100 temel eser seti, 60 üniversite öğrencimize giyim yardımı, 3 öğrencimize burs, 3 bine yakın öğrenci kardeşimize kırtasiye yardımında bulunduk. Çünkü biz eğitime önem veriyoruz. Gelecek nesillerimizin ancak sağlam bir eğitim öğretim sistemiyle vatanına milletine hayırlı nesiller olarak yetişebileceği inancına sahibiz. Harizmi'nin, Farabi'nin, İbni Sina'nın, İbni Haldun'un, Akşemsettin'in, Mimar Sinan'ın torunlarıyız biz" dedi.

Yaptıkları faaliyetlerin amaçlarına değinen Özer, "Atalarımız aldıkları eğitimle bilim dünyasına binlerce katkı sağlamışlardır. En güzel ve en güncel örneklerimizden biri de bu yıl kimya dalında DNA onarımı çalışmasıyla Nobel Ödülü alan Aziz Sancar'dır. Bizlerin düşüncesi öğrenci kardeşlerimizin de çalışmalarıyla geleceğin bilim insanları olmasıdır. İslam dininin ilk öğretisi Kainatın Efendisi Hz. Muhammed Mustafa'ya (SAV) "İkra" yani oku olmuştur. Okumaya önem veriyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin okumaları için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Bu doğrultuda Sendikamız Genel Başkanı Sayın Ahmet Eroğlu'nun talimatı ve destekleriyle bu yıl 6 okulumuza bilgisayar, 1 okulumuza kütüphane ve 6 okulda başarılı 250 öğrencimize ve şehit ile gazi çocuklarına kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Sendika genel başkanımızın hepinize en içten duygularla selamlarını ve başarı dileklerini iletmek isterim" ifadelerini kullandı.

Son 13 yılda Muş ilinde bulunan derslik sayısının tam iki katına çıkaran başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na teşekkür eden Özer, "Bu kampanyada bizden desteklerini esirgemeyen sendikamız Genel Başkanı Sayın Ahmet Eroğlu, Genel Sekreterimiz İrfan Kemal Karatosun, Muş Milletvekilimiz Mehmet Emin Şimşek'e, banka şube müdürlerimize ve Satılmış Nalbant Beye sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" diye konuştu.

Öz Finans İş Sendikası'nın eğitime sunduğu katkılardan dolayı teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan ise, "Bugün İlyas Sami İlk ve Orta Okulumuzda kütüphane açılışındayız. Halk Bankası çalışanları ve Öz Finans İş Sendikası tarafından bu okulumuza 5 bilgisayar, 2 bin kitap ve 50 öğrencimize kitap, kırtasiye yardımı yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Banka yöneticilerine, çalışanlarına teşekkür ediyoruz. İlyas Sami Okulumuz bilgisayarlı güzel bir kütüphaneye kavuşmuş oldu. Öğrencilerimiz burada faydalanacaklar. Hem güzel bilgisayara girip bilgi edinecekler, kitap okuyacaklar. Dolayısıyla bu emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Okul kütüphanelerimiz çocuklarımızın gelişiminde çok önemlidir, çünkü okuyup kendilerini geliştirmek, kültürel gelişimlerini, okuma alışkanlıklarını kazandırmada çok önemli. Bu bağlamda Halk Bankası yönetici ve çalışanlarına, Öz Finans İş Sendikamızın çalışanlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Halk Bankası Muş Şube Müdürü İsmail Acem de, "Halka Bankası Genel Müdürlüğü ve Öz Finans İş Sendikası'nın eğitime yönelik katkıları devam edecektir. Bundan sonra birkaç okula daha bilgisayar, araç-gereç yardımı yapacağız. Gelecekte de yağacağız, yeter ki çocuklarımız okusun. Sayın Milli Eğitim Müdürümüze ve eğitim camiasına teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra kütüphanenin kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Ardından Öz Finans İş Sendikası Muş Temsilcisi ve protokol üyelerinin öğrencilere çeşitli hediyeler vermesi ile program son buldu.

Öz Finans İş Sendikası’ndan Kütüphane Ve Bilgisayar Desteği

Öz Finans İş Sendikası’ndan Kütüphane Ve Bilgisayar Desteği

Öz Finans İş Sendikası’ndan Kütüphane Ve Bilgisayar Desteği

Öz Finans İş Sendikası’ndan Kütüphane Ve Bilgisayar Desteği

Öz Finans İş Sendikası’ndan Kütüphane Ve Bilgisayar Desteği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim