• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

ÖSYM Ödemelerini Son Güne Bırakmayın

ÖSYM Ödemelerini Son Güne Bırakmayın
Her yıl ÖSYM tarafından yeni bir sınav yapılıyor ve adaylar bu sınavlara girerek başarılarını kanıtlamaya çalışıyorlar.

Bu neticede istedikleri bölümlere, dallara ve programlara yerleşme hakkı kazanıyorlar. Bünyesinde Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan Lisans Yerleştirme Sınavı’na kadar pek çok farklı sınav bulunuyor. Her bir oturum ona bağlı olarak yapılıyor. Peki ama siz de bunlardan birine başvuru mu yapacaksınız? O zaman öncelikli olarak http://www.mtvvergiborcuodeme.com/ işlemlerini dikkate almalısınız. Biliyorsunuz ki herhangi bir başvurunun belirli zaman aralıkları bulunmaktadır. Başvuru işlemini yaptıktan sonra sınava ve oturuma dair gereken ücretleri yatırmanız gerekir. Eğer bu ücretleri son saatlere bırakırsanız, işte o zaman olumsuz durumlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

ÖSYM Ödemede Erken Davranın

Herhangi bir sınav için gerekli olan ücretleri belirlenmiş bankaların şubelerine giderek yatırabilirsiniz. Ayrıca belli ATM’ler de sizlere yardımcı olacaktır. Bunun yanında internet şubeleri de işinizi görecektir. Biliyorsunuz ki ödemelerin son günü, başvuru tarihinin son günü ve son saniyesidir. Bu nedenle eğer başvurunuzu son saatlerde yaparsanız ve ödemenizi de o saatten sonra yapmaya kalkarsanız, olumsuz durumlar başınıza gelebilir. Sistemlerde yoğunluk olabilir, bankalar kapalı olabilir, internet bağlantı sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Bu nedenle kesinlikle oldukça dikkatli olmanızda fayda olacaktır. Kesinlikle zamanında ÖSYM ödeme yapmak oldukça önemlidir. Aksi takdirde sınav başvurunuz kabul edilmeyebilir ve zor durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kredi Kartıyla ÖSYM Ödeme İşlemleri

Kredi kartı veya banka hesap kartı kullanıyorsanız, oldukça şanslı olduğunuzu söylemeliyiz. ÖSYM, kendi web sitesi üzerinden kartlı ödeme imkanı tanımaktadır. Bu da doğrudan dilediğiniz gibi ödemelerinizi yapabileceğiniz anlamına gelmektedir. Tabii yine de son saatlere bırakmamanızı öneririz çünkü sistemde aşırı yüklenmeler olabilmektedir. Bu durumdan kaynaklanan problemler ile karşılaşabilirsiniz. Öncelikli olarak kartlı ödeme seçeneği o sınav için tanımlanmış ise, hemen ödeme ekranına aday işlemleri sayfasından gidebilirsiniz. Sizden istenen bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra yeteri miktarda karınızdan harcama yapılacaktır. Sınav için ÖSYM ödeme işlemi tamamlanmış olacaktır. Oldukça kolay ve basit bir şekilde yapabileceğiniz bu işlemi, yine birçok bankayı kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.

 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim